Nováčkovský turnaj Denního věštce – 5. úkol

| Vydáno:
Prázdniny se nám nebezpečně blíží ke konci, ale to ničemu nevadí! My soutěžíme dál. Tedy… naši nováčci soutěží dál. Mají za sebou již čtyři kola. Některá lehčí, jiná obtížnější. Pojďme se teď podívat, jak si kdo vedl ve čtvrtém kole a jak bude vypadat zadání kola pátého.

Čtvrté kolo se neslo ve jménu péče o mazlíčky. Naši nejmladší byli vysláni do Godrikova Dolu, aby se tam postarali o pět mazlíčků a napsali krátkou povídku o tom, jak jim to šlo. A šlo jim to výtečně. Z útulku jsme dostali zprávu, že se všichni činili, jak nejlépe uměli, a to nás maximálně těší.
Hodnocení proto vypadá následovně:

Zajímavé, že? Že by se nám pomalu vydělovali šampioni? Že by zbytek nestál o odměnu nejvyšší? Uvidíme. Ještě je čas s tím něco udělat!
A na to potřebujeme zadání pátého kola!


5. úkol – Takový malý břichabol

Znáte to, když se přejíte, bývá vám pak špatně. My budeme doufat, že to se našim nováčkům nestane.

Úkolem pro páté kolo bude sníst ve Velké síni fazolku. Ovšem ne ledajakou fazolku! Abyste toto kolo splnili, musíte sníst fazolku, která má nějaký zvířecí efekt. Jestli to bude pejsek, kočička nebo třeba žába, to už je na vás. Počítejte však s tím, že za jednu fazolku plné hodnocení nezískáte. Ono na tom by vůbec nic nebylo! Takže čím víc fazolek se zvířecím efektem sníte, tím lépe! Aby byla jistota, že jste fazolku opravdu snědli, zase poprosím o zvěčnění kouzlem *PRINT*.
A ještě jedna část úkolu, jak tomu už bývá. Nakonec po vás budu chtít, abyste napsali drabble. Přesně 100 slov o tom, jak se vám fazolky baštily. Měli jste jich dostatek? Nebo ne? Bylo to snadné? Věřím, že vy už si poradíte!


Tak vzhůru do toho! Určitě si užijete zábavu a navíc nezapomeňte, pořád se k nám mohou přidat další nováčci! Dveře jsou otevřené všem!

Na vaše vypracování se budeme těšit v externím sovinci: dvnovackovskyturnaj@seznam.cz, a to až do 26. 8. včetně!

Pro Denní věštec
Theresa Brendi

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *