Nováčkovský turnaj Denního věštce – 6. úkol

| Vydáno:
A je to tady, cílová rovinka. Už jen pár dní zbývá a z našich „bezbarvých“ nováčků budou zařazení studenti a začne nám pozvolna výuka. Do té doby je však ještě čas a my se teď společně můžeme podívat na to, jak dopadlo 5. kolo nováčkovského turnaje a jaké bude zadání toho následujícího, předposledního.

Ve druhé polovině našeho turnaje pro nováčky jsme po našich nejmladších nechtěli zrovna málo. Ani v pátém kole tomu tak nebylo, přesto se s ním všichni zúčastnění poprali s grácií.

Když se totiž řekne: „Sněz fazolky, a ať jsou jen se zvířecím efektem!“, vypadá to jako snadný úkol, ale mnozí se přesvědčili, že tomu tak nebylo. Však i Ďábel zaznamenal vysoký příliv nováčků drancujících jeho doupě.
Ač to nebylo nejsnazší, více či méně to zvládli všichni. Kdo nasbíral víc jak čtyři fazolky, hodnocení získal plné, kdo ne, má ho maličko menší, ale jedno se musí nechat – drabble, která byla součástí úkolu, se povedla všem! Věřím, že naše fialové obyvatelstvo z vás bude mít radost.

Hodnocení pro teď tedy vypadá takto:

Ještě není všemu konec. Ještě stále se může stát nečekaný zvrat! Odměna čeká na každého, ale jak bude vysoká? To je na vás!


6. úkol – Kdo si hraje, nezlobí

Tentokrát vás čeká jakýsi dvojúkol.

V první části bude vaším úkolem navštívit domeček některého fialového obyvatele hradu a dát si u něj třeba čaj. Až se do domečku dostanete, pořádně se rozhlédněte, protože kromě dokumentace kouzlem *PRINT* také chci, abyste připsali pár větiček o tom, jaké to jednou bude (a jestli vůbec), až budete mít svůj domeček.
Ve druhé části pak popadněte za hábit některého z vašich kamarádů na hradě a zajděte se podívat do malé herny U Čmouda. Co si zahrajete, nechám na vás, pamatujte ale, že opět budu chtít dokumentaci formou kouzla *PRINT*. K tomu už netřeba nic sepisovat, ale pokud se bude někdo chtít zážitkem pochlubit, ničemu to nevadí!


Tak pojďte do toho! Je to předposlední kolo, pomaličku se blížíme do finále, ale ještě stále je oč bojovat! Držíme vám palce!

Na vypracování máte čas do 6. 9. a budeme se na ně těšit, jako už tradičně, v externím sovinci: dvnovackovskyturnaj@seznam.cz.

Pro Denní věštec
Theresa Brendi

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *