Škrkny vítězí, anglická královna útočí

| Vydáno:

Ano, je to tak. Máme pro vás nepříjemnou zprávu, kterou jistě víte. A proč ji tedy máte slyšet znovu? Jen proto, že jste ji třeba slyšet nemuseli.

O čem to vlastně píši? O škrknách. Jsou to právě ony, co vítězí nad hradem v posledních několika dnech. A kdo za to může? Nene, pan ředitel ne, ani Ministerstvo kouzel za to nemůže… Veldrin? A kde jste na to proboha přišli? Jediné, co víme, je, že za pády brány Bradavic můžou buď škrkny, nebo Její Veličenstvo kouzelnické země kdesi na ostrově zvaný Velká Británie, anebo dokonce škrkny povolané anglickou královnou. Je to opravdu tak strašné? Ano, je.

Selhalo snad páně ředitelovo kouzlo na ochranu hradu? Nebo již nefunguje páně Nekrovo kouzlo proti mozkomorům? Nebo za to může pan John, který namíchal špatnou koncentraci vítězného lektvaru, když ničil škrkny tím, že potíral lektvarem bránu a přilehlé pozemky školy, kde se pohybují obyvatelé hradu, aby tam nevlezly škrkny? To nikdo neví. Ale možná je chyba v matrixu.

Za co nám škrkny dělají? Podívejte, jakou demonstrační ceduli si vymysleli (zřejmě ve škrkním jazyce):

Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Additionally, a 503 Service Temporarily Unavailable error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


Apache Server at hogwarts.czechzone.net Port 80

Překlad:

Ztratili jsme trpělivost

Už nás nebaví poslouchat vaše požadavky a tak jsme se naštvali. Váš čas vypršel, protože je vás příliš mnoho. Pokud se vás nezbavíme nyní, budeme se o to pokoušet znovu.

Nezapomeňte, je nás víc, jsme „spolek pětiset tří škrken“! Chyba není na naší straně a za chvíli se vás pokusíme použít, využít, zneužít a zničit ručně. Naši žádost již nebudeme znovu opakovat.

Dejte, co nám patří – dejte nám hogwarts.czechzone.net!

Bez pozdravu se na vás dívá:

Škrkna Port 80.


Za překlad děkuji paní profesorce Letitii te Tibě, která mi pomohla s barvokouzlením a umožnila mi tak přeložit tento text ve Škrkenštině.

Komentáře

  1. – já mááám straáách!!! XD a ktomu všemu prej ježíšek neexistuje! Bože pomoc spas naší zem naši drahou milovanou hogwarts! ……kde je kurna ten superman!!!!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *