Setrop extra

| Vydáno:

Létáte rádi na koštěti? Tuníte si vlastní košťata a chcete mít vždy to nejlepší? Tak to si rozhodně přečtěte tento článek.

Naše noviny se mohou pyšnit dalším prvenstvím. Jako první jsme totiž mohli vidět, osahat si a vyzkoušet zcela nové a vytuněné koště – Setrop extra. V čem je ale úžasné?

Už na první pohled vás nadchne svými křivkami, v nichž se kloubí jak sportovní, tak i decentní prvky. Koště je vyrobeno ze speciálního druhu ebenového dřeva s kousky dubu a smrku, které mu dodávají nezapomenutelný barevný nádech. Koště je vytvarováno krásně pro sezení, proto je v něm let přímo pohádkou.

Navíc po celém svém těle má podivné dírky, které jsou ale součástí nadstandardního vybavení. K čemu slouží? Mnoho kouzelníků je totiž zblázněno do závodních košťat a svého miláčka si chtějí sami vylepšit. Setrop extra jim k tomu dokonale napomáhá, neboť právě do těchto dírek můžete přidávat různé komponenty, počínaje spojlery, přes světýlka až ke kovovým přídavným hračičkám všemožných barev a tvarů. Některé komponenty dokáží zrychlit už i tak rychlé koště, jiné jsou spíše na okrasu.

Samotný let je ovšem také jako pohádka. Koště se nejen ovládá téměř samo, dokáže kdykoli reagovat nejen na změnu pohybu, rychlosti a směru, ale reaguje i na změny počasí, což se hodí v momentě, když se blíží třeba bouřka. Setrop extra totiž reaguje na změnu tlaku a v případě nebezpečí sám zpomalí.

A pořizovací cena? V základní výbavě koště seženete již od 10 galeonů, pokud si ale troufnete na nadstandard, musíte si připlatit. Ceny se budou pohybovat od 25 galeonů a můžou se vyšplhat až k neuvěřitelným 50 galeonům i víc, neboť je tolik věcí, jak si koště můžete sami vylepšit.

A odkdy si Setrop extra budete moci zakoupit? Prodej se očekává letos v létě, tak uvidíme.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *