Kouzelnický gang řádí v Kongu

| Vydáno:


Až z daleké Afriky k nám dolétla zpráva o podivně oblečených mužích se zlatými prsteny, kteří prý místním mužům kradou jejich penisy (!). Ti se nejčastěji vydávají za lékouzelníky a pod záminkou vyléčení té či oné nemoci se dotknou evidentního místa. Orgán se prý poté výrazně zmenší nebo vymizí úplně.

To v natolik animistické zemi s osmi miliony pověrčivých obyvatel není nic divného. Na mnoha místech ještě stále převládají původní krvavá náboženství, a tak obětovat část svého těla není až zas tak neobvyklá záležitost.

To mezi místními samozřejmě vyvolalo náležitou paniku a tatko „postižení“ muži se dovolávají zadostiučinění. Místo toho, aby kouzelníky vydali náležitým orgánům, přejí si jejich lynčování a to skutečně není žádná slast. Není tomu tak dlouho, kdy v Ghaně několik kouzelníků za „léčitelství“ zaplatilo životem.

Policie již zadržela třináct obviněných, kteří se nestihli včas přemístit a spolu za spolupráce čtrnácti obětí případ prošetřuje. Penisy obětí byly řádně prošetřeny a lékař nekonstatoval vadu, muži ale přesto trvají na svém. Jejich penisy se radikálně zmenšili, vymizely nebo jsou impotentní.

A co na to policie? Prý si je mají sami vyzkoušet…

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *