Nováčkovský turnaj Denního věštce – Vyhodnocení

| Vydáno:
S koncem prvního výukového termínu nám definitivně končí také nováčkovský turnaj Denního věštce. Pojďte se tedy podívat na to, jak si kdo vedl v kole posledním a hlavně celkově. Odměny už na všechny zúčastněné čekají!

V posledním, 7. kole měli naši nováčci za úkol sepsat novinový článek na téma „Perličky ze školních lavic“. Možná, že se to tak nezdá, ale úkol to byl náročnější a splnily ho jen dvě houževnaté slečny. Na jejich výtvory se budete moci podívat v dalším článku a budete to právě vy, kdo rozhodne, která ze slečen si odnese Cenu čtenářů.
Teď už ale konečné hodnocení turnaje:

Takto tedy vypadá konečné hodnocení všech našich soutěžících po sedmi náročných kolech. Musí se uznat, že i když třeba jen na jedno jediné kolo, stejně se vás zapojilo hodně, a to je moc dobře. Kéž vám to vydrží po celý školní rok!

Všechny vás už ale určitě zajímá, jaké jsou odměny. Nuže, pojďme na to.

1.–2. místo: Mia Whitebear a Myker Fae McGarden
Obě slečny za úžasné nasazení a splnění všech kol získávají komplet novou školní uniformu.

3. místo: Selina Garcia
Za 15 nasbíraných sluníček a celkově úžasné výsledky získává buď jakoukoliv část školní uniformy, nebo výrečka střapatého.

4. místo: Aimée Leavittová
Za 11 nasbíraných sluníček a celkové krásné výsledky získává buď výrečka střapatého, nebo jakoukoliv věc z Příčné ulice do hodnoty 1 galeonu.

5.–6. místo: Kristina Eleanor Mason a Kimberly Allison Evington
Obě slečny mají za odměnu a svou píli na výběr mezi polobotkami ze školní uniformy a lucernou.

7.–12. místo: Calla Torová, Carrie Chambers, Denisa Dragonová, Jeremy Jaywerick, Jessica Walkrová a Josefína Koumálková
Všechny výše zmíněné slečny a mladý pán dostávají za svou snahu vypracovat alespoň jedno kolo na výběr mezi polobotkami od školní uniformy a sovou postarší.

Prosím všechny výše zmíněné nováčky, kteří mají na výběr ze dvou odměn, aby mě kontaktovali do mého hradního sovince a vybrali si.

Na závěr ještě poděkování a pochvala pro všechny zúčastněné. Jsem moc ráda, že jste se pokusili splnit alespoň jedno kolo. I když hodnocení nebylo třeba plné, věřte, že snaha byla vidět u každého z vás. Jen tak dál!

Pro Denní věštec
Theresa Brendi

Komentáře

  1. Moc děkuju, že jsem se mohla něčeho takového účastnit! Všem moc gratuluju, ale největši gratulace patří Therce za to, jak moc se jí turnaj povedl, opravdu jsem si to užila 🙂

  2. Chtěla bych poděkovat za parádní výhru a hlavně Thery za celou tuto soutěž. Úkoly mě moc bavily a nováčkovský turnaj DV mi zpříjemnil celé léto na hogu. 🙂

  3. Moc díky Therceza organizaci celého turnaje, byla to skvělý zkušenost! 🙂 Také gratuluji všem oceněným a děkuji za odměnu. 🙂

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *