Temnota ve VS a další aktuální žblepty

| Vydáno:


Odnepaměti je Velká síň dějištěm nejvýznamnějších událostí, které kdy školou otřásly nebo dokonce dodnes otřásají. Nyní se ale zdá, že veškeré osazenstvo, které se ve VS obvykle zabývá veselým a nevázaným hovorem upadá nebo jen tak nečinně posedává s myšlenkami na hony vzdálenými. Proto se aktivní jedinci, kteří by se rádi do nějakého toho hovoru zapojili, uchylují k nám nebohým trpícím na Ošetřovnu. Pro tuto migraci se vžil pracovní název „Temnota ve VS“. Toto umírání je přitom přirozený postup degenerace, který postihuje fenomény, které se nám jeví jako běžné a stereotypní.
Ale proč zrovna Ošetřovna?

– je to druhý nejvyužívanější chat
– je snadněji dostupná než hospoda v Prasinkách
– najde se v ní místo pro všechny
– najdete tam nemocné, flekaté i šišlavé, kteří si s vámi ochotně popovídají

Není to ani tak jarní únava, jako spíše famfrpál a lamovitost, kteréžto Ošetřovnu zaplnili. Před několika dny se totiž prakticky odnikud vynořil nečekaný trénink, při kterém ovšem nešlo jakkoliv zdokonalit své letové dovednosti.
Jako by nestačily nemoci, které hráči stačili nachytat na hřišti, rozmohl se mravenčí mor i pazubnice, jakožto následek užití nevhodného lektvaru.
Ale i tady jsou výjimky, které si za svou nemoc mohou samy. To když se takhle nechá otevřená apatyka…

Můj ne zrovna nejšťastnější nápad, ochutnat tolik lektvarů, kolik jen ctěné hrdlo ráčí, se ukázal jako velice efektivní pro růst monstrózních bobřích tesáků zvaných pazubnice, přes které nejde správě vyslovit každé třetí slovo. No jen si to zkuste vluvit když ani nevůžete pořádně zavřít fusu.
Tak tedy frosív o fovoc vás čtenáře, protože ačkoliv je šišlání nesfírně kchůl a sexy, nějaká ta bistorta v zásobě se vždycky hodí.
Že situace je opravdu kritická, se vůžete savi přesvědčit na ošetřovně.
A nyní vně omluvte, vusív se odebrat do fostele a vykonat pravidelnou zubní hygienu.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *