Český pivní festival vrcholí!

| Vydáno:

Nevíte, co dělat během odpoledne nebo o víkendu? Máme pro vás tip! Jeďte na jedinečný festival do Prahy! Jedná se o pivní festival na pražském Výstavišti, který končí již v tuto neděli! Ochutnejte desítku piv a zažijte krásné odpoledne.


První Český pivní festival 2008

Nemáte ještě tušení, co budete v nadcházejících dnech dělat? Jste tak trochu gurmáni? Kdo by nebyl, tak neváhejte, přinášíme vám informace o „Největší gastronomické události v České republice“!

Možnost zúčastnit se tohoto velkolepého festivalu jsme již měli v uplynulých dnech a dalších pět dnů na to máme.
Abychom věděli, o co jde, je zde tento článek 🙂

Velkolepá akce, která trvá každý den od 12ti hodin do půlnoci, a to až do této neděle 1.června 2008, je provázena mnoha zajímavostmi a výhodami, o kterých si povíme.
Celá akce se koná v Praze, v Holešovicích – na pražském Výstavišti.

Hlavním prezentačním předmětem je překvapivě pivo. Cílem akce je seznámit návštěvníky s mnoha druhy specialit pivních, ale nedílnou součástí akce bude i prezentace české gastronomie, lahůdek a místních specialit. Takže pane profesore Davide, jste srdečně zván!
Na rozdíl od ostatních regionálních pivních slavností, kde se jedná v zásadě vždy o samoobslužný prodej jídla a čepování piva do papírových či plastových kelímků, tento festival je akcí, kde jsou veškeré prostory obsluhovány speciálním personálem, jednotně oblečeným v tradičních krojích. Pivo bude dostupné ve špičkové kvalitě, neboť je stáčeno přímo z cisteren do skleněných džbánků.

Na Výstavišti vás bude čekat také bohatý kulturní program. Každý den budou na pódiích v určených stanech probíhat prezentace jednotlivých hejtmanství spojené s vystoupeními různých folklorních souborů. Na centrálním pódiu, které bude umístěno na místě bývalého Bruselského pavilonu, pak bude denní program završen koncerty populárních českých skupin a interpretů. Kompletní doprovodný program najdete na webu festivalu dole. Samozřejmě, když se vám nebude líbit na pivním festivalu, proč nezajít na Matějskou pouť? Respektive stálý zábavní park Výstaviště?

Vstupné na festival je pro dospělé stodvacet korun a rodinné vstupné za dvojnádobek vás opravňuje ke vstupu dvou dospělých a neomezeného počtu dětí!
Za jídlo a hlavně PIVO platíte speciální měnou – tolary.


Jeden tolar představuje hodnotu devětatřiceti korun a koupíte za ně pivo a občerstvení. Pořídíte je u pokladny.
Předposlední zajímavostí je, že při koupi vstupenky na festival získáte vstupenku do Palace Cinemas!

Ještě představme nějaké to pivko, na kterém si pochutnáte:


Budějovický Budvar
Černá Hora
Hols
Janáček
Jihlava
Platan
Rohozec
Sab Miller
Staropramen
Svijany

Příjemnou zábavu na akci přeje Flex Honzomil Ojmed

Komentáře

  1. pivovar – Na tom už tak nesejde, ne?
    Pivovar či pivo ;o) každopádně tento pivovar na již proběhlý festival zapůjčil k ochutnání svůj výtvor ;o)

  2. – No, když tam něco píšete špatně, tak to nemá smysl? No budiž, jestli je to Váš názor, já Vám ho brát nebudu.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *