Letem kulturním čarosvětem I. – Móda na jezeře

| Vydáno:
Vítám vás všechny, které zajímá, co se děje v čarovném světě mimo náš hrad a Ministerstvo kouzel. V prvním díle našeho seriálu putování po kulturních akcích našeho kouzelnického a někdy i mudlovského světa se podíváme na módní přehlídku mladičké návrhářky Anthonie DiLargy.

Anthonia DiLargo, jak již jméno napovídá, je italská modní návrhářka, která se podařilo prorazit již ve svých 23 letech! Ano, je to tak. I přesto, že za sebou nemá Anthonia ani čtvrt století, podařilo se jí uspořádat svou první a hned velkolepou módní přehlídku. A já jsem o této skvostné události zjišťovala vše, co se dalo!

Anthonia vybrala pro svoji premiérovou módní přehlídku místo doslova kouzelné. Lago di Garda. Nevím, zda-li jste někdy po Itálii cestovali, já osobně jsem měla to štěstí u tohoto krásného jezera být a opravdu to stojí za to! Už jen to jezero je nádherné, natož v kombinaci s módní přehlídkou! Jistě si už dovedete představit, jaké to asi bylo.


(zdroj: zde)

Anthonia pro začátek přehlídky zvolila vystoupení akrobatek na košťatech. Při tomto úvodním překvapení se publiku doslova tajil dech. Drobné, avšak neuvěřitelně obratné a šikovné akrobatky zvládly show bez jediné chybičky. Pak už se začaly kolem jezera ozývat tóny moderních písní hraných pouze orchestrem. Tyto melodie diváky navnadily na příjemnou náladu a přehlídka mohla začít.

Slečna DiLargo měla přichystáno celkem 23 modelů – poukazuji na souvislost s jejím věkem. Jednalo se hlavně o večerní šaty. Z látek nejvíce volila hedvábí a střihy většiny šatů byly nádherně rozevláté, lehoučké a modelky působily podle jednoho z diváků „jako by se zrovna vylíhly z motýlích kukel“. Barvy volila mladičká návrhářka také motýlí. Fialková se světlou modrou vládly této přehlídce. I když sem tam byly rozbity nějakou tmavě modrou až půlnočně černou barvičkou.


(zdroj: zde)

Na samotný závěr vystoupila přímo slečna Anthonia. Poděkovala všem modelkám i akrobatkám a pozvala své hosty na raut, který se konal přímo na pláži u jezera. Dle hodnocení kritiků byla přehlídka obrovským úspěchem a my se těšíme na další zprávy o této talentované návrhářce.


(zdroj: zde)

Poslední a žhavou informací je to, že se Anthonia snaží prorazit i v mudlovském světě. Tam se spojila se známou mudlovskou celebritou Blankou Matragi. Ta je v mudlovském světě prezentována jako módní návrhářka již dlouho. A protože Anthonia nechce v mudlovském světě působit pod svým jménem, nabízí šaty prostřednictvím tajné spolupráce s touto osobností módního průmyslu. Snad se jí bude dařit jak u mudlů, tak u nás. Kdo ví, třeba i naše NiT někdy uloví nějaký její velkolepý kousek. Stáli byste o to?


(zdroj: zde)

Pro Denní věštec
Olivie Henrieta Větroplachá

Published by

Olivie Henrieta Větroplachá

Redaktorka, která má ráda knihy, lidi se smyslem pro humor, ironii a dobrou kávu. A jídlo. Na lidech i kouzelnících si cení pokory, upřímnosti a dobrého srdce. Ráda tráví čas prací pro časopisy, dlouhými procházkami, cvičením jógy a zkrátka vším, u čeho si odpočine.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *