Vyhlášení OH v VS

| Vydáno:

Chyběli jste u této světové události? Není nic jednoduššího, než si přečíst tento článek…

Ve tři hodiny se ta velká sláva měla konat. Samozřejmě to nebylo ohlášené nijak předem, takže můj diář byl narvaný k prasknutí. Ale nemohla jsem na této akci chybět, takže jsem si udělala místo. I když toto místo vyšlo až na půl čtvrté, rozhodně to nevadilo. Když jsem v půl čtvrté přiběhla do VS, paní profesorka Anseiola teprve šplhala na podium. A právě začínalo vyhlašování výsledků. Začalo se pěkně od desátého místa:

Anseiola Jasmis Rawenclav> Na desátém místě se umístila slečna profesorka, módní návrhářka a čestná majitelka vedoucího křesla Příčné ulice. Dále se podílí na správě webu Šikmé ulice. Vážíme si jí, neb je to právě ona a její pomocníci, kdo nás odívá. Kolegyně Lenůlie Čihůlková.

Následoval hlasitý potlesk i skandování, který však byl po každém vyhlášení jména. Rychle se pokračovalo dále:

Anseiola Jasmis Rawenclav> Na sedmém až devátém místě se umístili opět tři členové našeho světa kouzel. Všichni tři získali deset hlasů, tedy o jeden více než kolegyně Lenůlie.

To bylo pro nás obrovské překvápko :D. Nikoho ze světa kouzel jsme nečekali :)… Ale pokračujeme dále:

Anseiola Jasmis Rawenclav> Havraspárská slečna, kterou v tipovací soutěži mnoho obyvatel hradu neuhádlo, se ráda věnuje tvůrčím činnostem. V současné době ji můžeme potkat v redakci Sedmibojařského zpravodaje, kde se pilně podílí na přípravě. I ve sbírání bodů je velice aktivní – náleží jí desátá příčka. Larrie Larstonová.

Larrie opravdu nikdo nečekal a VS se rozlehlo uználé mumlání a nějaký ten potlesk. Ale ostatní již tušili, kdo se s Larrie umístil…

Anseiola Jasmis Rawenclav> Drahá kolegyně, neústupná inspektorka výuky, která ví, co je právě IN. Navíc zná všechna kouzla potřebná k omotání si mužů kolem prstu. Manželka mladého pana Zmijozela. Co víc dodávat. 7. – 9. místo a deset hlasů náleží také Angele Grey-Slytherin!

Další veliký potlesk, ale dlouho netrval, protože paní profesorka Anseiola znovu promluvila:

Anseiola Jasmis Rawenclav> Primus je jen pomocník pokladníka. Tak právě přesně podle této hlášky se zařídil červený lev tělem i duší. Vítěz bodování, zástupce šéfredaktorky Denního Věštce, renesanční člověk. Potlesk pro Filiuse Orionise a jeho 7. – 9. místo!

Potlesk, ale to už se šeptem tipovali ti další…

Anseiola Jasmis Rawenclav> 5. – 6. místo obsadily shodně dvě slečny. Obě jsou velice významné pro chod celé školy a obě od hlasujících získaly po jedenácti nominacích.

To už to žákům a profesorům nedalo, aby netipovali nahlas. Síní se nesla jména jako Gita, bibi, Adanedhel a Alisma. Však jenom paní profesorka Anseiola věděla, kdo se na těchto místech umístil, tak jsme ji nechali promluvit:

Anseiola Jasmis Rawenclav> Jména už slyším. 🙂 Ano, jednou z nich je opravdu loňská vítězska ankety slečna bibi střeštěnka. Slečna bibi je vítězskou minulého sedmibojařského klání a současnou havraspárskou primuskou. Potlesk pro slečnu bibi!

A že jsme tleskali jako o život :).

Anseiola Jasmis Rawenclav> Druhou slečnou není nikdo jiný než slečna Adanedhel Bloom. Slečna se aktivně podílí na bojích o školní pohár. Tuším, že aktuálně kraluje bodovacímu žebříčku. Ale kdo ví, jak to nakonec dopadne. Potlesk i pro ni!

Vlna zelených začala skandovat Adanedhel a byli spokojení :). Zatím…

Anseiola Jasmis Rawenclav> A teď si dáme malou přestávku. Spolu s malou tipovací soutěží. Nuže, kdo podle vás skončil na prvním místě? 🙂

Takový hluk ve VS jsem dlouho nezažila. Ale nejvíce jsem slyšela jména jako Nekro (jóó :)), Jocelynn a Felicitas. Také jsem slyšela pana profesora Johna křičet John!! John!! :)… Po chvilce se pokračovalo…

Na 4. místě se umístila paní profesorka Anseiola, bohužel se mi někam zaběhl přesný záznam… I tak gratuluji!

Anseiola Jasmis Rawenclav> Přistupme tedy k vyhlášení tří nejlepších finálových pozic.
Slušelo by se říci, že na nich nenajdeme ani jednu ženu a taktéž žádného studenta. Tito tři profesoři celkem získali 59 hlasů.

Zaslechla jsem pouze tato tři jména: Ladard, John, Nekro. Trefili se. I když bych neřekla, že do pořadí:

Anseiola Jasmis Rawenclav> Na třetím místě se vcelku překvapivě umístil ten, jehož jste nejvíce tipovali na vítěze. Dlouholetý ředitel Zmijozelské koleje, dvojnásobný vítěz této ankety a od minulého léta šťastný tatínek. 15 hlasů pro Nekra the Gravediggera!

Ano, potlesk zazněl, ale to mohutné hučení od stolu zelených se určitě nikomu nelíbilo… Slyšela jsem pár děvčat a chlapců, jak se hádali, kdo pro našeho kolejního nehlasoval. Mně se náš kolejní na třetím místě taktéž nelíbil, ale co nadělám..

Anseiola Jasmis Rawenclav> Na druhou příčku dosáhl ten, jemuž v minulém ročníku ankety přišly pouhé tři hlasy. Bývalý pokladník nebelvírské koleje, nyní její kolejní ředitel. Taktéž profesor ministerské přípravky a pokladničení. Řeč není o nikom jiném než o básnickém střevě Ladarda Papulky! Pan kolega od vás získal 21 hlasů.

Nastal velký potlesk, ale rychle zmlkl, protože všichni už čekali na to, kdo bude vítěz…

Anseiola Jasmis Rawenclav> První je téměř vrchní pan tunič, pan programátor s kouzelnými tlačítky. Ačkoliv jeho hlášky nejsou někdy úplně košer, udělal pro tuto školu opravdu mnoho. Bývalý prefekt Havraspáru a nynější člen školní rady. Paaan JOHN WEREWOLF!

Všichni tleskali a křičeli a gratulovali sedícímu panu profesoru Johnovi, který se nejdřív snažil zjistit, kdo John Werewolf je, a pak, když to zjistil, měl strašnou radost :D… Když se dogratulovalo, paní profesorka Anseiola ještě vykřikla:

Anseiola Jasmis Rawenclav> Za pár dní bude spuštěné druhé kolo ankety, stejným způsobem jako minulý rok. Opět budete volit toho, kdo je vám z finálové desítky nejblíže roven pojmu osobnost. Hodně štěstí a rozvahy při výběru. 🙂

To je z přímého přenosu vše, ještě zmíním čestnou osmičku, kterou můžeme vidět na vývěsce…

11. Janel Weil (8 hlasů)
12. – 14. Nimrandir Elénére (6 hlasů)
12. – 14. Letitia te Tiba (6 hlasů)
12. – 14. Monny von Schatz (6 hlasů)
15. – 17. Alisma Bailly Fisto (5 hlasů)
15. – 17. Channah Cohen (5 hlasů)
15. – 17. Oresta Vianueva (5 hlasů)
18. Lee Mortir (4 hlasy)

Taktéž gratuluji a vy už vybírejte toho, pro koho budete hlasovat:).

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *