Halloweenský hlavolam

| Vydáno:
Mnozí se už jistě těšíte na oslavu Halloweenu. Tento svátek bývá u nás na hradě spojen s veselým řáděním, legráckami, novými děsivými outfity v obchodech, zkrátka s opravdu živým nadšením všeho druhu. Abyste do té doby samou nedočkavostí neumřeli, přinášíme vám halloweenský hlavolam. A kdy jindy s ním přijít než v pátek třináctého?

Váš úkol je jasný. Musíte sebrat dost odvahy, potažmo bláznivého nadšení, abyste se podívali, co se skrývá pod ošuntělým kloboukem staré mazané máslové dýně a poradili si s tím. Škodolibě se netváří totiž jen tak pro nic za nic, prý se nad tím zapotí jak duté hlavy, tak hlavy inteligencí a dýňovou šťávou pomazané.

V samotném závěru byste se měli dopracovat k jednomu jedinému slovíčku, jež vám otevře bránu k nějaké té koledě za vaši předhalloweenskou snahu.

Vyfocenou skládanku a především s její pomocí objevené slovíčko očekáváme až do pondělí 30. října včetně v našem redakčním sovinci dvsovinec@gmail.com. Nezapomeňte, jako vždy, připsat i své kouzelnické jméno, ať víme, ke komu má halloweenská koleda doputovat. Přejeme hodně zábavy, trpělivosti a pozorné oko, které strachy nevyleze z důlku!

Pro Denní věštec
Nerys Heliabel Ghostfieldová

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *