Přijela pouť!

| Vydáno:

Určitě jste si všimli, že přijela pouť. A jak to tady vypadá? To si přečtěte….no šup šup, čtěte dál :).

Ach ano. Určitě jste si všimli toho roztomilého (nebo snad protivného?) praskání žvýkaček, či snad toho slizu všude po stěnách. A vidíte všude hvězdičky? To vám nedal nikdo do nosu, to prostě jen přijela pouť!
Přesněji řečeno, přijela Kolodějova obří pouť. A opravdu; všichni, kteří pilně celý rok pracovali, si zde přijdou na své. Slyšeli jste dobře – pouze ti, kteří něco přes rok dělali. Dle bodového skóre se totiž udělaly počty a výpočty těžkého kalibru a každý dostal tolik, kolik si zasloužil.
A pak už jen stačí vyrazit na pouť a provádět neskutečné, avšak po chvíli snadno uvěřitelné, neplechy. Můžete si zde koupit jakýkoliv mls dle vlastní chuti. Zmrzliny, nápoje, dortíky i zákusky, každý si zde příjde na své. Tak přeji dobrou chuť ;-).
V dalším stánku si můžete vybrat, jaký chcete balónek. Chcete snad ten v barvě vaší koleje? Nebo vám na tom zas tolik nezáleží a koupíte si rovnou všechny? Ale pozor, také si zde můžete koupit Štěstíčko. A to skrývá takové poklady, které ani ve stáncích nenajdete.
A když půjdete ještě dál, dostanete se ke střelnici. Tam jsou pravidla jednoduchá – jestliže se trefíte do středu terče, něco dostanete.
Avšak žádná zábava není nekonečná, nejenže jsme omezeni žetony, které máme, ale pouť odjede už za měsíc a vezme si s sebou všechno, co jsme si tady vystříleli a poctivě utratili. Nu což, ale i tak si myslím, že si užijeme hodně legrace.
Takže pouti zdar! 🙂

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *