Halloweenský hlavolam – vyhodnocení

| Vydáno:
Věřte, nevěřte, když jsme spustili kratochvilný halloweenský hlavolam o pátku třináctého, domnívali jsme se, že jen ti odvážní se do boje s hříčkou pustí a že jen ti přešťastní se dožijí vyhodnocení soutěže. Jak jen jsme byli překvapeni, když se zúčastnilo dokonce hned 14 pokušitelů a všichni došli ve zdraví a v nadšení až do sovinců, aby nám svá řešení odeslali! A co se pod kloboukem záškodnické dýně vlastně schovávalo? Pohleďte sami!

Luštitelé se pečlivou prací dostali až k této skládance s hádankou.

Díky osobnímu nasazení 14 luštitelů jsme se dozvěděli, že ti, kdo si užijí halloweenský rej, jsou DUCHOVÉ. Pravděpodobně duchové samotného svátku Halloween! Bránu k nějaké halloweensky laděné odměně si tak otevřeli jmenovitě Alex Teerová, Alf Wolfmoon, Carrie Chambers, Cirilla Sterling, Elisa de Lunne, Filius Orionis, Christyne Halwiger, Jeremy Jaywerick, Kim Sarah Reevesová, Lessien Posie, Mia Whitebear, Narcisse Cinerea, Patricia Baloure a Theresa Brendi. Tleskáme vaší trpělivosti a pozorné mysli!

A co přesně si výše jmenovaní u máslové dýně vykoledovali? O tom rozhodlo losování z jejího vetchého klobouku. Největší štěstí se usmálo na Miu Whitebear, která si vykoledovala Klobouk vládce halloweenu. Jako druhá si uzmula koledu Cirilla Sterling a odnesla si Klobouk s dýní. Následně už to šlo jako po másle, co také od máslové dýně čekat, viďte? Všichni ostatní si s sebou odnesli rozverně vydlabanou dýni. Všem gratulujeme a děkujeme za účast!

Koledy jsou rozdány, výsledky sepsány, nezbývá než popřát vám všem, naši milí čtenáři, krásný děsuplný svátek a jiskřičku světla do listopadového šera, které se na nás pozvolna snáší!

Pro Denní věštec
Nerys Heliabel Ghostfieldová

Komentáře

  1. Gratuluji všem, co hlavolam vyluštili 🙂 A já si příště musím dát lepší pozor, co je v DV nového – stojí za to ho číst pozorně 🙂

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *