Plavba

| Vydáno:

Zdá se Vám, že se s vámi podlaha kymácí? Ne, to není přelud! To jen náš hrad mění pozici!

1. srpna se vzbudím a chystám se pohlédnout na krásně zelené pozemky našeho hradu. Ale co to? Všude vidím modro! Pohybující se modro! Ano, náš hrad opustil pozemky czechzone.net a přesouvá se k jiným! A to pomocí vodních toků! Na příčné ulici můžou neplavci zakoupit červeno-bílé kruhy a v našem Zakázaném lese neuvidíte srnky či hypogrify, ale rybičky!

Délka plavby, jak řekl pan ředitel, není dosud známá. Takže sbírejte mušličky a stavte pískové hrady dokuď můžete, protože plavba může být dokončena prakticky kdykoliv. Ale nezapomínejte, že během plavby je zakázáno se vyklánět z oken a pokuď přeci jenom vypadnete, řiďte se standardními kouzelnickými předpisy pro stav nouze, schválenými v roce 1765. Ty novější prý stojí za prd.

V tuto dobu už se schánějí nejlepší kouzelníci z celého světa, aby zabezpečily náš hrad na novém místě těmi nejlepšími kouzly proti škrknám a mudlům. A my, plavčíci, plavčice a ostatní, můžeme jen doufat, že náš hrad už nenalezne žádná škrkna.

Komentáře

  1. Letitia – Ano, ano, stavajte pieskové hrady, zbierajte mušličky. A nezabudnite si ich vyfotiť, alebo aspoň nakresliť. Po príchode budú najkrajšie obrázky odmenené – súťaž už čaká na pristátie… teda chcem povedať na schválenie. 😉

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *