Dětský sen – kosmonaut

| Vydáno:

A jsem tu se svým slibovaným dětským snem jednoho z nás. Asi byste nevěřili, jak je těžké najít někoho, kdo chtěl být kosmonaut , ovšem já po nějakém čase našla jednoho odvážného. Je jím Justin Angel Sane!

Jako jeden z mála zažít ten pocit být ve vesmíru nebo dokonce stanout na Měsíci. Každý by poznal usmívajícího se muže v bílem skafandru, kterak stojí vedle vlajky zapíchnuté do země na povrchu Mesíce. Na Zemi by nebylo jediného člověka, který by ho nepoznal. Tak chtěl vypadat i Justin.

Odmalička toužil být jeden z těch mála lidí, kterým se ten krásný pohled naskytne. Alespoň jednou slyšet těch pár slov při startu. Ale jak čas plynul, jeho dětský sen o tom, jak přistane na Měsíci, se mu vzdaloval. Proč? Protože podle jeho slov: „Čím víc jsem rostl, tím víc jsem si uvědomoval, že se můj sen nikdy neuskuteční.“ Ovšem jeho sen být kosmonautem rychle nahradil jiný sen – stát se pilotem letadla.

Ani tento sen nezůstal až do dnešního dne. Může za to prý i fakt, že v mudlovské škole poznával a stále poznává nové a nové věci a má tak další možnosti do budoucna.

Když jsem se ho ptala na úplně poslední otázku, čím chce být nyní, odpověděl mi, že neví. Nu, necháme se překvapit, kam ho mudlovský vír osudu zavane.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *