Má první láska se dnes vdává …

| Vydáno:

Vážení nevěřící, je to tak. Anseiola Jasmis Rawenclav a Serge Renine se konečně odhodlali vyměnit si prstýnky a začít se mít také trochu rádi. Jak si ale mohlo početné Bradavické obyvatelstvo všimnout, neobešlo se toto rozhodnutí zcela bez následků.

„Byla jsem docela zaskočená. Tedy, ne, že bych o nich nevěděla, to samozřejmě vím, a strašně moc jim to přeji. Ale když jsem dočetla tu jejich pozvánku, nevěřila jsem vlastním očím. Tedy, profesorka literatury a pan profesor …“ svěřila se našemu listu studentka ve fialovém hábitu, která si nepřeje být jmenována.

Zdá se, že madam Rawenclav trpí předmanželskou horečkou. Jak jinak si vysvětlit, že ji o půlnoci můžeme potkat na chodbě, kterak si vyzpěvuje pološílené texty jakéhosi mudlovského boybandu a pomalu není schopna normálně se vyjadřovat. Za všechny příklady uveďme tento:

Odborníci však hýří optimismem: „Madam Rawenclav jistě neztratila schopnost vyjadřovat se česky nadobro. Jde jen o jeden ze syndromů předmanželské horečky, která by měla pominout okamžikem, kdy se úspěšně vdá.“

Tak vidíte, vážení, co vše zmůže láska. Doufejme, že se příznivé prognózy naplní a madam Rawenclav bude opět peskovat své studenty jako dříve.

Komentáře

  1. – Přeji vše nejlepší do života našim novomanželům. A ať jejich „zblížení“ nikdy nepomine.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *