Vánoční králíčkovská soutěž – vyhodnocení

| Vydáno:
Poslední tón zazněl, poslední zvoneček uletěl a poslední králíček dopadl do peřeje sněhu. Je načase odpočinout si od hry, zkusit zapomenout na melodii, která králíčkovu snahu doprovází, a užít si Vánoce.

Nebudu to dále protahovat, první místo obsadila Saphira Crystal s konečným skóre 9 198 170. Přejeme králíčkovi rychlé oklepání ze steroidů a pokračujeme dále. Na krásné stříbrné místo si dohopkal jediný soutěžící muž Tadäus a na třetí místo se zaslouženě vyšplhala mo(u)drá Lessien, která tak získává bronzovou medaili.

Účastníků bylo naštěstí více a odměnu si tak zaslouží i (dle výsledků): Carrie, Saurinne, Selina, Elisa, Sherly, Anee, Mariela a Monika.

V sovinci brzy najdete malý vánoční pozdrav, ale hlavně doufáme, že jsme vám poskytli možnost odreagování (a prokrastinace) během hektického prosince, a teď už nám nezbývá než popřát, ať prožijete ty nejkouzelnější Vánoce, hlavně hodně cukroví, dárků a školních trestů! (I hradní sklepení bývá během vánočních svátků nádherně vyzdobeno!)

Tak zase za rok!

Pro Denní věštec
Any Dawson a hradní spojka Narcisse Cinerea

PS: Máte-li problém si odvyknout a projevují se u vás projevy abstinence, kontaktujte prosím školního zdravotníka nebo ředitele. Přejeme příjemné uzdravení.

PS2: Taky bych moc chtěla poděkovat Narcissce a paní hlavní šéfové za možnost organizovat a veškerou pomoc!

PS3: Tu melodii z hlavy jen tak nedostanete, nebojte!

Komentáře

  1. Děkuji za skvělou soutěž a za cenu 🙂 potěšila! Přeji Všem krásné svátky a gratuluji ostatním! 🙂

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *