Zjistěte svou budoucnost!

| Vydáno:
Nový rok! Přináší nová předsevzetí, která většinou stejně nejsme schopni dodržet, ale také spoustu otázek. Přeci jen, čekají nás prázdniny a pak další školní rok. Máte nějakou otázku, která vás trápí? Tady rozhodně najdete svou odpověď! Na cokoliv…


Kradmila Nevědomá

Datum narození: Není si zcela jista
Místo: Někde v lese
Specializace: Věštění ze skořápek lískových a vlašských ořechů a mokrých ponožek schnoucích nad ohništěm


Nevíte, co se svým životem? Máte otázky? Trápí vás vaše žena/muž/zvíře? Nevíte, co si zapsat příští rok? Bude z vás profesor nebo snad samotný ředitel školy? Ukradl vám soused vaše oblíbené papuče? Nemáte peníze, ale nechce se vám krást? A spadne vám na hlavu dračí vejce?

Nyní máte možnost zeptat se na cokoliv, co vás trápí. Kradmila tu pro vás bude trpělivě odpovídat na vaše všemožně nemožné otázky, a co je nejlepší – úplně zdarma!

Máte-li tedy zájem, zanechte v komentářích svou otázku a vyčkejte, až Kradmila vyvěští, co vás čeká a nemine!

Pro Denní věštec
Spolek věštců

Komentáře

  1. Dobrý den slečno Kradmilo,

    potřebovala bych nutně vědět, jestli se mi letošní rok podaří najít v Zakázaném lese děravou ponožku… Zda se mi vyplatí podstupovat to riziko a zúčastnit se výpravy do lesa. Letos (totiž jako loni) tam bylo nějak moc úrazů.

    Děkuji
    +nenápadně přisune krabici karkulinek v belgické čokoládě+

    1. Dobrý den i vám, slečno Mio,

      pára stoupající z mokrých ponožek sušících se nad ohništěm se kroutila velice nepřirozeně do koleček a křížků, z toho lze usuzovat jediné – v lese rozhodně něco najdete! Otázkou ale zůstává co. Nebuďte proto zklamaná, když místo ponožky najdete třeba rýmu. Můžeme se ale domluvit, mám doma děravých ponožek spoustu! +nenápadně si vezme krabici a schová ji kdesi pod židlí+ Přijďte zase!

      Za spolek věštců
      Kradmila Nevědomá

      1. Vy máte spoustu děravých ponožek! +vyvalí oči+ Fakt? A nevyměnila byste alespoň jednu za sáček s Bertíkovými fazolkami? +zachrastí pytlíkem+ Věřím, že ve vnitřnostech odchytnuté žáby uvidíte, že jsou to přesně ty příchutě, které máte nejraději. 😉 Ale pozor na slečnu Barb! +sykne+

        1. Vnitřnosti odchytnuté žáby jsou značně nespolehlivé. Běžně musíte chytit alespoň tři čtyři, to není můj obor.
          Na té výměně se můžeme dohodnout, přijďte příštího úplňku pod Velkou vrbu! Dohodneme se.

          Kradmila

  2. Dobrý den slečno,
    Chtěla bych vědět jestli je lepší vzít si o předmět více nebo méně. Času mám dost a nápadů taktéž. Nechtěla bych se v průběhu roku odhlašovat
    Děkuji

    1. Hezký den, sluníčko,

      rozlouskla jsem kvůli vám obzvláště pěkný vlašský ořech a z jeho skořápky jsem vyčetla následující. Příští rok pro vás bude tuze poučný! O něco přijdete, něco nového najdete a na něco úplně zapomenete! Takže, přeloženo do lidštiny, zapište si o předmět více, přijdete přitom o galeon, ale brzy na to zapomenete. Přeji vám hodně štěstí!

      Za Spolek věštců
      Kradmila Nevědomá

  3. Špatný den,
    Ach, ráda bych si nechala vyvěštit, jestli náhodou v nejbližších dnech nenaleznu kdysi váček pln galeonů, neb ten můj je až chorobně chudý.

    1. Hezký den, slečno Cirillo,

      při snídani, ke které jsem měla hrst vlašských a lískových oříšků, jsem se vám na to podívala! Viděla jsem dvě věci. První, špičatý čepec, který symbolizuje radost. Druhá, vlaštovku.
      Takže, je velice pravděpodobné, že vaše radost se bude týkat nalezeného váčku na galeony. Ovšem vlaštovka napovídá, že váček bude prázdný, neb galeony odletěly, jako tito ptáci na zimu.
      Hodně štěstí při hledání!

      Za Spolek věštců
      Kradmila Nevědomá

      PS: Popřála bych vám také špatný den, ale je to příliš černá myšlenka.

      1. Inu jak se psalo, tak se stalo. Tož s tím má jeden už počítat když ho ti rozkošní opeřenci provází kam táhnu, jen na tu zimu zdrhaj.
        Přesto děkuji za věštbičku a máte můj obdiv že vám po oříšcích není tak těžko jako býva mně.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *