Poprask v Mžourově!

| Vydáno:

To, že nováčci jsou v hradě, nemusíme zdůrazňovat, to víme všichni. Jaký poprask to ale způsobilo na Příčné ulici a dalších částech našeho kouzelnického světa, zůstává některým stále tajemstvím. A od toho jsem tady já, na všechny to napráskám… =)

Oranžová barva. Té, ze které tu mají teď všichni strach, ta, která slídí všude. Jedním slovem nováčci. Určitě jste měli tu čest už nějakého potkat.
O prvních svých dojmech se s námi nováčci dělí nejčastěji ve Velké síni. Bohužel se VS stala brzy pro nováčky malá a nevyhovující, a tak se vydaly na průzkum do Prasinek. Jestli půjdete kolem Ďáblovy jámy, nezapomeňte mrknout na její dno a hodit tam pár fazolek. Ti ztroskotanci dole to jistě ocení, než se zase vyškrábou nahoru.
Další houf (to víte, ve vícero se to lépe táhne) jsme mohli potkat na Příčné ulici. Majitel Školních potřeb z třetí ruky má nyní jistě co dělat, ale mnohem větší problém nyní řeší v Mžourově. Ano, opravdu je tomu tak.
„Navalil se sem houf nováčků a vybral celý regál postarších soviček,“ svěřil se mi nešťastný prodavač. Kdy budou regály znovu naplněny, se mi ještě nepodařilo zjistit.
Každopádně mohu poskytnout malou radu, ve Vetešnictví tento druh soviček seženete taky. Nováčci, vítejte! =)

Komentáře

  1. Přinášíte neaktuální informace, – ve vetešnictví již jsou samozřejmě postarší sovy též vyprodány. Inu, kdo zaváhá…

  2. Někdy déle trvá, než se článek vydá… 🙁 – Bohužel někdy trvá delší dobu než se článek vydá, proto se může stát článek záhy neaktuálním. Ale ke dni 1.2.2009 (tedy v den. kdy jsem článek psala a vydala do adminu), ve vetešnictví postarší sovy ještě byly… 😉

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *