Stávka Skřítků? Byli jsme u toho!

| Vydáno:

Bradavickému hradu hrozil ve večerních hodinách, den po Zařazovací slavnosti, hlad. Vše začal jeden malý drzý skřítek, který ztropil povyk ve Velké síni v čas večeře.

Každému přítomnému zmizelo jídlo doslova z vidličky. Naštěstí několik studentů mělo schované pevné zásoby uzeného masa a rádi se rozdělili se spolužáky. Ovšem skřítek si nenechal překazit plány a ukradl osobní majetek jedné modré studentce. Dokonce mě napadl, když jsem se ho pokoušela pokárat v moment, kdy už šlo opravdu do tuhého. Po několika minutách zmizel v tajné chodbě. A co nikdo nečekal – vrátil se i s posilou.
Ve Velké síni se shromáždilo několik desítek skřítků s transparenty. Mluvčí stávky se nechtěl k této situaci vyjádřit a ani mi neprozradil požadavky skřítků. Možná to je jenom můj osobní pocit, že šlo o určitou formu pomsty za léta tvrdé práce v kuchyni a neosobní jednání?
Zajímavým zpestřením pak byl vznik vztahu mezi Skřítkem Darebákem, díky kterému incident začal, a Uzeným, které ukradl. Na všem zlém je něco dobrého a věřím, že jejich přátelství jim vydrží dlouho. Aspoň do uplynutí doby trvanlivosti zmíněného Uzeného.

Na zítra ráno je svolána schůzka, na které se bude jednat o řešení této situace. Studenti mají možnost v sekci Soutěže vyjádřit své nápady, ale pozor- jen do půlnoci 3.2.2008.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *