Vyslovte se! – lednová soutěž

| Vydáno:
Je už téměř zvykem, že si na vás Denní věštec připraví každý měsíc nějaké to soutěžní klání, luštěninu či více nebo méně složitější hádanku. Nejinak tomu bude i na konci ledna. I když víme, že máte tuze rádi křížovky všeho druhu, je třeba to trochu prostřídat a vyzkoušet i jinak. Přijmete výzvu?

Myslím si, že pro redaktora, který je pro svou práci zapálen tělem i duší, je jednou z největších odměn, když je jeho článek čten a hlavně komentován. Napíšeme-li text, který v našich čtenářích nevyvolá touhu se vyjádřit, není to úplně ideální. Rozhodli jsme se tedy dopřát redaktorům Denního věštce o něco větší várku komentářů než obvykle.

Jasně, nebudeme chtít nic víc, než napsat komentář. Že je to jednoduché jak facka? Nenechte se mýlit! Nám totiž nebude stačit jen: „Pěkný článek!“ Abyste na nás vyloudili odměnu, budete muset předvést mnohem více kreativity!

Jaká jsou pravidla?
Tři články Denního věštce budou na začátku názvu označeny hvězdičkou (příklad: *Vyslovte se! – lednová soutěž). Tyto tři články budou po následujících sedm dní určeny ke komentování. Komentářů můžete napsat, kolik chcete. Jeden nebo deset. Je třeba ale říct, že:
– komentáře nesmí být vytrženy z kontextu
– komentáře se musí vztahovat k článku

Soutěž bude probíhat od 22. ledna do 28. ledna včetně. Po tomto datu budou náhodně vybráni tři členové redakce DV, kteří vyberou tři vítězné komentáře, které si odnesou finanční odměnu.

Teď už nezbývá nic jiného, než nabrousit si jazyk, zapnout poirotovské šedé buňky mozkové a otevřít Denní věštec!
Hodně štěstí!

Pro Denní věštec
Niane z Libelusie

Published by

Niane z Libelusie

Ó velké Mango a občasná redaktorka Denního věštce. Začínala jako šéfredaktorka a redaktorka nebelvírského kolejního časopisu Lví tlapou (6 školních let), po změně barvy hábitu na profesorskou fialovou se zaměřila mimo jiné na výuku šéfredaktořiny. Denní věštec vedla několik let. Je proslulá články, které neberou konce, popíjením niokaa a velkou zásobou obracečů času, které nefungují, takže je věčně v časovém skluzu. Tvrdí o sobě, že má místo hlavy cedník (přeloženo: zapomíná). Nejraději píše čarointerview a reportáže a z pozice čtenáře ji nejvíc baví články ve stylu Lenky Láskorádové a cokoliv, co navodí kouzelnou atmosféru série knih o Harry Potterovi.

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *