Rozhovor s dvojnásobným vítězem Snaživce roku

| Vydáno:

Před setkáním s Cerridwen Lowrou Antares, zmijozelskou studentkou a Snaživcem zimy 2009, jsem nahlédla do jejích záznamů. Loni chodila na čtyřicet pět předmětů a za 4 roky studia nashromáždila skoro 25 tisíc bodů. Z čehož 10 tisíc za jeden ročník. Ovládá mistrovsky post Brankáře, Střelce i Odrážeče. Rozhovor s Cerridwen probíhal v přátelské atmosféře a veselé náladě.

Co pro tebe znamenají tvoje ocenění?
Moje ocenění pro mě znamenají ohodnocení dvou zdejších školních let, kdy jsem překonala sama sebe. Nejsem ten typ, co by se na ně chodil každý den koukat a kochal se svým jménem v síni slávy, ale znamenají pro mě dost. Každopádně nejsem oceněními posedlá, to ani náhodou, pořád to beru jako sice hezkou věc, ale ani náhodou to pro mě neznamená všechno na hog =).

Dívala jsem se do tvých záznamů, chodíš na pětačtyřicet předmětů – to je ohromné! Jak to zvládáš?
Tak chodila jsem, teď už naštěstí školní rok skončil. Zvládala jsem to, jak se dalo, padlo na to dost kafe a neprospaných nocí, to kvůli mému zlozvyku nechávat všechno na „pak“, ale nakonec jsem to zvládla lépe, než bych kdy čekala. Ukončila jsem všechny předměty a nezbylo mi nijak závratné množství omluv – když vezmu, jak to vypadalo třeba ještě 14 dní před koncem školního roku.

Neuvěřitelné. Máš nějaké další koníčky?
Tak jistěže mám. Například jsem závislá na poslouchání hudby, pomalu jsem se začala vracet nazpět ke čtení, pletu náramky, samozřejmě, že hraju pár her na počítači, chodím mimoškolně na latinu, jednou týdně do kina na filmový klub pro studenty, ještě chodím na jeden kroužek a určitě by se našlo ještě něco =). A můj nejoblíbenější koníček je flákání se a vybavování se s kamarády na krbu, to zabere hodně času =)
Nicméně nikdy jsem nebyla ten člověk, co měl nonstop nějaké koníčky nebo tak, jsem vcelku poměrně líné stvoření =D.

Vyzařuje z tebe moudrost, prozradila bys nám kolik je ti let?
Moudrost? Inu, to tak opravdu jenom vypadá =D.
Tady na hogu je mi… hm… měla bych být teď s novým rokem nastupovat do 6.ročníku, jednou jsem propadla, takže 16-17. V reálném světě 19.

A nakonec, máš nějaké rady pro ostatní studenty, jak získat více bodů?
Jak tak nad tím přemýšlím, tak vlastně ani nevím. Nejspíš je potřeba nějaká ta cílevědomost a hlavně je to musí bavit. Když je nebaví dostávat body, psát hodně úkolů a téměř všechny soutěže, tak více bodů nedostanou, protože to na jejich výkonech bude vidět ;-).

Děkuju za rozhovor a přeju hodně dalších úspěchů.
Není zač a děkuju =).

Komentáře

  1. Gratuluju, Cerridwen, – žes to maximalistické nasazení přežila ve zdraví! A doufám, že v nadcházejícím školním roce si dáš trochu pohov, Cerri, protože do vaší koleje nastoupila moje nevlasní sestra Lili a když viděla tvé výsledky, byla nešťastná, že ve Zmijozelu nikdy nebude moci být první 😀 Ještě že já jsem u žlutých 😀

  2. Gratuluju, Cerridwen, – žes to maximalistické nasazení přežila ve zdraví! A doufám, že v nadcházejícím školním roce si dáš trochu pohov, Cerri, protože do vaší koleje nastoupila moje nevlasní sestra Lili a když viděla tvé výsledky, byla nešťastná, že ve Zmijozelu nikdy nebude moci být první 😀 Ještě že já jsem u žlutých 😀

  3. 🙂 – doufejme, že si cerri nepožádá o vytvoření vlastní koleje. myslím, že by nebyla poslední ve školním bodování 😉
    a kdyby byla v koleji společně s jistým akčním človíčkem z nebelvíru, určitě by nebyli poslední 😀

  4. – Sophie, inu, uvidíme =D

    Nichu, já jsem spokojená ve Zmijozelu, takže vlastní kolej nehrozí… Každopádně kdybych ji už měla, tak s tím tvým jistým člověkem bych v ní určitě nebyla =D

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *