Nováčkovský turnaj Denního věštce – 1. úkol

| Vydáno:
Tento čas se jako každý rok nese ve znamení vítání nových tváří na hradě. Nováčci bývají zmatení a nejistí, však je pro ně všechno nové! My tu pro vás, naše nejmladší, máme přichystaný turnaj, který vám dá možnost zasoutěžit si, vyhrát nějaké hodnotné ceny a hlavně – pobavit se! Přidejte se k nám!

Máme tu před sebou druhý ročník nováčkovského turnaje, který je tu jen a jen pro naše nováčky. Protože právě VY tím dostanete možnost poznat, alespoň trošičku, hrad a jeho obyvatele. Kromě toho, že doufáme, že se budete bavit, každého zúčastněného bude na konci čekat odměna. A to už za to stojí, no ne?

Co se po vás bude chtít? Jsou pro vás připravena čtyři různorodá kola, která můžete, ale také nemusíte, vypracovat. Samozřejmě podle toho, kolik kol budete mít vypracovaných, se bude odvíjet vaše konečná odměna. Ale ne, že to budete flákat! Snaha se nejen cení, ale je také poznat!
Nemusíte se bát, že byste nestíhali. Na každé kolo budete mít týden, což je dost času, a věřím, že to zvládnete.

Mějte na paměti, že hlavní je tu zábava, proto se koukejte bavit! A teď už se pojďme podívat na zadání prvního kola!


1. úkol – Ahoj, já jsem…

Váš první úkol bude snadný. Protože jste na hradě noví a pořádně nikoho neznáte, zajděte se podívat do Velké síně a chvilku si tam popovídejte. Jistě najdete někoho, kdo se s vámi dá rád do řeči. Abych věděla, že jste tam skutečně byli, zdokumentujte mi to, prosím, kouzlem *PRINT*. Kdo by nevěděl, co je to za kouzlo, nechť se prosím zeptá. Poradíme!

Aby to však nebylo až tak jednoduché, připište mi ještě krátce, jaké jsou vaše první dojmy z hradu. Pamatujte – slohy nejsou třeba, ale za dvě věty to plné hodnocení také nebude.

Svá vypracování posílejte na externí sovinec dvnovackovskyturnaj@seznam.cz. Čas na toto kolo máte do 4. 2. a pozor! Do 12:00! Nezapomeňte!

Hodně štěstí a zábavě zdar!

Pro Denní věštec
Theresa Brendi

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *