Krátké pozastavení nad Letní kolekcí

| Vydáno:

To, že se náš hrad hemží velice nadějnými či dokonce již skvělými návrháři (většiinou spíše návrhářkami, pokud vím – ale říkám většinou, jelikož znám i skvělé návrháře z řad pánů, viď Dží) vím již dlouho, ale mnohem silněji jsem to pocítila, když jsem nahlédla do butiku madam Malkinové a zjistila, že jen na hezké věci z první části letní kolekce bych musela intenzivně šetřit nějakou dobu. A kdo mě zná, ví, že pojem „šetřit“ řadím do slovníku sci-fi pojmů.

Kdysi jsem si řekla, že svůj šatník sladím do určitých barev – jenže jsem se nemohla rozhodnout, zda to bude černobílá, hnědá, žlutá, či fialová. Postupem času jsem zjistila, že tato snaha nemá cenu, jelikož mnohdy jsou ty nejkrásnější kousky v barvách odlišných. Například zelená. Víte, kolik úžasných kousků se na Příčné nachází právě v této barvě? Většinou jde o společenské šaty, a ty mám asi nejraději (šetří se na ně nejdéle, takže jich vážně příliš nemám). Je pravda, že v černé barvě, o které se říká, že je tak nějak nejvíce kouzelnická, je toho tam také dost. Jenže, vážení, člověk, který má rád pestré barvy, si v tom připadá jako na pohřbu. Úplně ideální je dle mého duhová, ale té na Příčné opravdu moc nenajdete.

Ale zpět k první části letní kolekce. Také se vám zdá, že korzetů je čím dál více? A jeden hezčí než druhý. Kdyby měl člověk v šatníku jen korzety, měl by v čem chodit celý rok. 🙂 Nádherných kusů oblečení je nyní k dostání tolik, že bych jen dokola opakovala superlativy, takže si to zkrátka projděte sami. Pokud jste stejné střevo jako já, co se rádo kouká pohledem na hezké věci, určitě si přijdete na své. A pokud jste dost moudří na to, abyste přišli do butiku s nějakou tou hotovostí, jistě si i něco vyberete a hned začnete šetřit na druhou část kolekce, která se má na PU objevit někdy o prázdninách.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *