Soutěž o nejčervenějšího studenta!

| Vydáno:

Soutěž o nejčervenějšího studentase opravdu rozjíždí. Mohli jste se již o ní dočíst ve Lví tlapě. V nejbližší době se chystám koupit z části své desetigaleonové výhry i hlavní cenu pro vítěze. Cena útěchy se připravuje i pro druhé a třetí místo.. 🙂

Předkládám tedy časový rozvrh, pro přehled.

Máte poslední možnost nominovat (sovou, nebo na shaperka@gmail.com), protože 30.7. večer začne hlasování v Nebelvírském časopise.
Hlasování bude probíhat pomocí ankety, nominovaní by zřejmě neměli přesáhnout počet 10. Bude to velmi dlouhý boj a hlasovat se bude více jak dva týdny, aby se mohl vyjádřit každý.

Dále je mnou připravována párty v Komnatě nejvyšší potřeby, kde bude vyhlášen vítěz. Mělo by se to konat buď 16.7. ve čtvrtek nebo 18.7. v sobotu kolem 19. hodiny večerní. Budu ráda, když mi napíšete své časové možnosti. Můžete se těšit na soutěže, které chystám s nějakými těmi dary.

Pokud má někdo zájem tuto akci sponzorovat, ať už nějakým finančním obnosem, předmětem nebo pomocí při tvorbě programu na Vyhlašovací párty, může se mi ozvat do sovince.
Nápady a vylepšení jsou vítány.

Uvidíme se tedy ve Lví tlapě. 🙂

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *