Odhalení příčiny smrti Michaela Jacksona?

| Vydáno:

Všichni jistě už víte o novince, která zahltila jak svět mudlů, tak i kouzelníků. Jedná se o úmrtí Michaela Jacksona, který nebyl pouze slavný popový zpěvák, ale i kouzelník z matčiny strany.


Ovšem jeho smrt je velkou záhadou a přestože se v mudlovských tiscích můžete dočíst o srdeční zástavě, jeho rodina moc dobře ví, že se mohlo jednat o útok smrtijedů, ale s důvody napadení a celkově o černomagickém atentátu se redaktorům Denního věštce nechtějí svěřit.

Převezení pozůstatků pana Jacksona do Nemocnice sv. Munga pro přehodnocení příčiny smrti ale neproběhlo podle plánu. Několik mudlovských fanoušků a žurnalistů – neboli neoblíbených paparazzi udělalo snímky a jeho manažer Jones musel učinit prohlášení. Mezi mudly se tedy doneslo, že jsou jisté pochybnosti o Jacksonově smrti.

Je jen otázkou času, než se do tohoto případu přimotá samo Ministersvo kouzel. Popravdě by se už mohlo jednat o další nebezpečí prozrazení kouzelnického světa. Já osobně jsem velmi zvědavá, jaký krycí nebo zastírací manévr Ministerstvo provede. Věřím, že nebude potřeba žádných paměťových kouzel, mozky mudlů jsou už poškozeny až dost.

Šťastnou zprávou pro jeho fanoušky je alespoň to že před svou smrtí připravoval album, které bude nakonec i vydáno. Mělo se původně jednat o jeho comeback do hudebního světa.

Komentáře

  1. … – Já si stojím nad tím, že ho zavraždili Domácí skřítkové ! Nebo jiní skřítkové.. si jich pořídil až moc a je už to nebavilo, tak se vzbouřili… Pomoc, co nás ještě čeká? 😀

  2. – Nebo zkoušel nové kouzlo … A nějak ho to postihlo, akorát nezabilo hned, ale až v noci, kdy usnul.. Nová odrůda nemoci – zákeřné – počká si, až dotyčný usne a potom ho usmrtí 😀 … A nemohl by se virus dostat do školy? Co se s náma bude dít… Protestující skřítkové, nová neobjevená kouzla, nemoci… :D…

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *