Nováčkovská celebrita nebo hrozba?

| Vydáno:

Nováčci již nedočkavě stepují před hradem, jiní zase v poklidu domova čekají na příjímací dopis. Sama si ještě

vzpomínám na nervozitu, která se mnou cloumala sem a tam jako na horské dráze.
Již EAN přinesla zajímavý článek o jedné studentce. V některých chvílích mi ale přišel až trochu fantastkní. Proto jsem se rozhodla situaci prozkoumat sama a se slečnou Meggie Moon jsem se sešla mimo pozemky naší školy.

Před branou postávala mladá slečna s typickým rošťáckým výrazem nováčků. Kontakt na ni nebylo příliš těžké získat. Po krátkém seznamování nad limonádou mohl začít rozhovor.

Všechny samozřejmě zajímá, jak je to s tím zvláštním spolkem, o kterém se nedávno psalo v DV?
Tajný a nebezpečný spolek nováčků. Samozřejmě, že žádný takový spolek neexistuje. Vašeho hradu si vážím, tudíž nemám v plánu jej zničit apod., jak se uvádělo v článku. Abych to uvedla na pravou míru, tento článek je myšlen pouze jako vtip a nemá účel nikoho zesměšnit apod.
Pokud by jsem to měla shrnout do jedné věty: Obyčejný bulvární článek o jedné novačce. Usmívá se.

Takže s tím nemáš nic společného? Nemáš tedy v úmyslu na škole vyvolávat nějaké konfilkty nebo vnášet nebezpečí do chodeb a kolejních prostor?
Vše, co mám s tímto článkem společného, je jen to, že jsem souhlasila s tím, aby byl článek vydán. Tudíž nemám v úmyslu na škole vyvolávat žádné konflikty, popř. jak si uvedla vnášet nebezpečí do chodeb, kolejních prostorů apod. Školy si vážím a lidí ještě více.

Tak trochu reklama pro novou studentku, že? Vzhlédne od Bonzbločku.
Nevím, zda reklama je to správné slovo, ale jiné by mě nenapadlo. Takže asi správné slovo.

Často se vyjadřuješ v Návštěvní místnosti, asi se na hrad těšíš.
V Návštěvní místnosti bych se nevyjadřovala, ale prostě mi to někdy nedá. Když tam vidím nějaký dotaz, na který znám odpověď, tak ráda pomohu. Na hrad se samozřejmě těším, asi tak jako každý zaregistrovaný.

Minulý rok jsme měli esej na téma „Co očekáváte od studia Hogwarts?“, jak by ses k tomu vyjádřila ty?
Takže, jen ve stručnosti. Od studia na tomto hradě očekávám rozšíření mých znalostí o světě kouzel a poznání nových lidiček. Rozepsala bych se více, ale jsem v práci, a tudíž nemám moc času na psaní románů.

Tak tedy budeme končit. Všimla jsem si, že vždy když se podepisuješ, použiješ zvláštní shluk symbolů. Dvojtečku, pomlčku a hvězdičku. Jedná se o nějaké zaklínadlo?
Dvojtečka, pomlčka a hvězdička, neboli :-*. Tento znak není žádné zaklínadlo, ale jen obyčejná pusa na důkaz toho, že Vás mám všechny moc ráda, ačkoli Vás neznám.

Děkuji za rozhovor.
Já děkuji, že sis mě vybrala. :-*

Rozhovor s touto milou slečnou proběhl v příjemné a přátelské náladě. Myslím, že se na hradě máme na co těšit. 🙂

Snad se nebude jednat o podobný fenomén jako loňský Radek Czernovski, který po několika prvních týdnech zmizel.

Komentáře

  1. Radek Czernovski – No jo, ten byl nadšený a všem známý dlouho před svým vstupem na hrad. A pak najednou zmizel… Kdo ví, kde je mu konec…

    1. Re: Radek Czernovski – Odešel jsem ze soukromých, školních, pracovních a rodinných důvodů.

  2. No tak hlavně že – jak vidno Radek žije:) Zdravím tedy touto cestou:) a přeji ve všech směrech jen samé dobré věci…ale přesto škoda.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *