Mezinárodně hledaný obr Koloděj rozpoutal peklo na bradavickém hradě!

| Vydáno:

Pro všechny, které zajímá aféra kolem Koledějových čachrů machrů.

Ta skutečnost, že mezinárodně hledaný pašerák nebezpečných kouzelnických předmětů, označovaných za žertovné, obr Koloděj, každým rokem hledá na hradě útočiště před svými pronásledovateli na celý měsíc, již zaskočí jen málokoho. Avšak ve spojení s tajemnými MAGÍKY se stala jeho přítomnost přímo vražedně nebezpečnou.
Velkou síní co chvíli létají nechutně přeslazené a naprosto zdrcující palačinky, nehledě na plné kotlíky vroucího slizu prvotřídní lepivosti. Před atentáty nikoho neochrání nablyštěný odznak, fialový hábit, ba dokonce ani vlastní smrt! Terčem takovýchto podlých útoku se tak stávají nováčci, studenti, profesoři, zaměstnanci i duchové. Magíci jsou přednější než zdraví spolužáků.

Mezi nejostřelovanější oběti bezesporu patří havraspárský student rozšiřujícího studia Ráďa Romanoff a duch nebelvírské koleje Lola Kaki, neboť právě oni jsou jednou z podmínek získání zákeřného magíka Království palačinek. Sliz pak padá ve jménu magíka Vař kotlíku, vař. Podle neoficiálních zdrojů si někdo dokonce dovolil trefit gumovou kačenku!!! Pomáhej nám Nimrandir…

Ale mrskáním těsta nebo slizu nic zdaleka nekončí! Na Kolodějově střelnici riskují život nejen kibicové, ale i střelci. Neudržované a nekalibrované mudlovské vzduchovky již způsobily více škod než rozzuřená tlupa horských trollů!
Nad Kolodějovými cukrovinkami by se zhrozil nejen Bertík Fazolka a ministerský hygienik by dostal nárok na doživotní pracovní nemocenskou.

Již se jen zmíním o tom, že Kolodějův slavný růstový prášek způsobuje kýchavku a jeho prach je podezřelým číslo jedna v nehospodárném nakládání s dotacemi ministerstva na jeho odstranění na portrétech.

Tak tedy jestli zamýšlíte návštěvu Kolodějovy poutě, dejte si pozor ještě na jednu věc. Jakmile pachatel zmizí, zmizí s ním i vše, co jste si u něj koupili či vystříleli, bez ohledu na vaše nasazení.

Komentáře

  1. Zločinnost – Přesně tak. A všichni pozor na studenty, kteří se nakazili Kolodějovou zločinností a pokoušejí se jeho předměty prodávat za srpce. Pokud se necháte nachytat, zbudou vám jen oči pro pláč.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *