Agresivní Koloděj?

| Vydáno:

Od té doby, co přijela všem známá a populární Kolodějova pouť, se to ve Velké síni hemží útoky. Před slizem, palačinkami a prášky způsobujícími růst uší nejsou v bezpečí ani profesoři, a dokonce ani duchové! Začaly se rojit fámy a dohady. Jak je to jen možné?

Téměř okamžitě s příjezdem poutě se objevili noví magíci. Jistě jste si jich povšimli, jsou v sekci Sezónní. Vybízejí k agresivitě, nebo jde jen o nevinnou zábavu?
Když si prohlédnete Velkou síň, vidíte jen samé hody palačinkami a slizem. Studenti jsou nemilosrdní a strefují se do každého, včetně profesorů a duchů. Občas se stane, že studenti dostanou několikrát za sebou více zásahů. Byl zaznamenán jeden případ pobytu na ošetřovně v důsledku zásahem palačinky do oka a studentky si začínají stěžovat na neustálé mytí vlasů, které sliz znečistí.
Koloděj slaví úspěch, co na to říkají profesoři a studenti? Od jedné červené studentky jsem slyšela zajímavý názor:“ …., nejraději bych ty lidi vykopla do jezera, bohužel takové pravomoci nemám xDDD


Vydala jsem se na Kolodějovu pouť a snažila jsem se promluvit si se samotným Kolodějem. Nebyla jsem přijata a z jeho kanceláře mi bylo posláno toto tiskové prohlášení:
Pan Koloděj pouze poskytuje chvíle zábavy studentům Hogwarts a nenese nejmenší zodpovědnost za to, jak je s jeho žertovnými předměty nakládáno.
Kdo tedy stojí za Magíky, kteří útočí na autoritu profesorů? Pan ředitel? Úplatky od Koloděje? Nebo slouží magíci alespoň přes prázdniny ke sblížení profesorského sboru se studenstvem? Kdo ví, ovšem jisté je, že se slizem, palačinkami a různými typy prášků se budeme setkávat až do konce července.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *