Horké novinky z vyslýchání bradavických studentů!

| Vydáno:

Ano, mágové a kouzelnice, podařilo se mi získat exkluzivní rozhovor s jednou z brutálně vyslýchaných a poté uvězněných studentek.

Jedná se o havraspárskou studentku, Any Dawsonovou, stihla jsem ji odchytnout, když ji v Azkabanu převezli z výslechových komor do cely. Netvářila se příliš vyděšeně, ale kdo ví, co se skrývá pod tvrdou slupkou této již skoro plnoleté kouzelnice.

Z jakého důvodu jsi byla vyslýchána bystrozory?
Vzhledem k tomu, že se to nějak dotýkalo kanibalství, tak předpokládám, že kvůli dění v kolejní místnosti.

Podstoupila jsi výslech dobrovolně, nebo tě odtáhli násilím?
Násilím. Jak jsem se dostala k výslechu, si vůbec nepamatuji. Probrala jsem se až v té zatuchlé místnosti.

Jaké na tebe použili vyslýchací techniky? Zkoušeli na tebe lektvary nebo kouzla?
Tuto dobu mám poněkud zamlženou. Možné je tudíž všechno. Ale řekla bych, že to byly lektvary, které nezanechávají stopy.

Samozřejmě. Ministerstvo je dost vychytralé, ale co mě opravdu zajímá, je výše tvého trestu. Prozradili ti, co se s tebou bude dít? Na co se chystají?
Vůbec. Jsem naprosto neinformovaná. Před přesunem do Azkabanu mě asi opět nějak omámili. Probrala jsem se až v této kobce. Naprostá tma, jen malé okénko v levém horním rohu. Nikdo mi nic neřekl, nikdo mi nic nenapsal. Už jsem žádala pana ministra o milost, ale opět žádná odpověď.

To je příšerné! Slibuji, že pokud získám nějaké další zprávy, vrátím se zpět a budu tě informovat. Zatím na viděnou.
Děkuji moc. Doufám, že to bude co nejdříve. Je to tu opravdu hrozné.

Jak vidíte, nejedná se pouze o nějaký vtip. Již tři studentky jsou uvězněny v těchto celách a vedení se raději nevyjadřuje. Na nástěnce se o těchto případech nic nedočtete, a proto se snad přihlásím já v nejbližší době s novými informacemi.

Komentáře

    1. Re: – Ne, právě že nám nikdo nic neřekne… pan ředitel si hraje, takže tam budeme tak dlouho, dokud ho to nepřestane bavit….
      Nejlepší na tom však je, že někdo musel prásknout všechny naše jména…

      1. Re: Re: – Já jsem asi nějaký zvlášní případ, protože ostatní holky mohly alespoň požádat o milost… mne je tato šance zatím upřena…

  1. – Prý na to máš speciální formulář, který se tam ukáže.. (sám určitě ne, nejspíš ho tam nosí mozkomorové…) 🙂
    Nevím, ještě mi žádný nebyl doručen. 🙂

    1. Re: – Velmi nepříjemné… Ale jestli ti to může být útěchou, tak Larrie sama se velmi zasazuje o vaše propuštění 😉 Což by vám mohlo pomoci… jen málokdy o to oběť sama usiluje 😀

  2. milost – Milost je takový malý čtvereček vpravo dole, stačí když si podbarvíte celou obrazovku a uvidítě to, je to čtvereček asi o rozměru 0,5×0,25 cm a možná ani tak velký ne. I když nevím jestli vám to k něčemu bude, většina žádostí o milost je prostě ignorována.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *