Rozhovor III. – Alanise Olien Harlin

| Vydáno:

Dnes rozhovor s (krom jiného) držitelkou posledního titulu Módní šlechty a 2. vícemistryní Návrhářského maratonu, slečnou Alanise Olien Harlinovou.

Ahoj Alanise, děkuji, že jsi přijala mé pozvání na tento krbový rozhovor – v pořadí jsi již třetí. – usměje se – Jako první bych se zeptala na tvou funkci. Byla jsi nově jmenována na post prefekta mrzimorské koleje. Jaké jsi měla pocity, když ses to dozvěděla? – usměje se

Ahoj Meggie. – usměje se – Je to skvělý zážitek a určitě jsem byla hodně potěšena, i když si stále nejsem jistá, jestli jsem ten správný člověk.

Já věřím, že určitě ano. – usměje se – Bylo ti nějak zdůvodněno, proč právě Ty jsi ta vyvolená a stala ses držitelkou prefektského odznaku?

usměje se nad Meggiinou poznámkou – No, madam Leti si mě zavolala na krb a tak nějak mi předala odznak s tím, že se jí zdám hodně aktivní. A asi se jí zdám i zodpovědná, když mi prefektství svěřila. – usměje se

s úsměvem zapisuje – Od tvé funkce přeběhneme k tvým zálibám. Koukala jsem se a jsi členkou dvou spolků – Skrývánky pod Magnólií a DKD. Je tedy tvou zálibou navrhování? – usměje se

Samozřejmě, že je. Sice se teprve jenom učím technice, protože není ještě až tak úplná, pozoruju ale už trošku zlepšování a mám z toho radost. – směje se – Třeba se mi někdy podaří něco dostat i na PU.

usměje se – Také mě z Tvého profilu zarazil ročník. Tak mladá studentka a už tolik aktivit – od spolků až po prefektský odznak. Vypadá to, že máš dost času. – usměje se – Jak to máš tedy s časem? A bojíš se, že v průběhu roku nebudeš stíhat?

No, čas. O prázdninách ho mám hromadu, protože nemám pořád co dělat. Teď se trošku bojím, jak to bude se začátkem školního roku a mudlškolou. Neplánuju si dát zas moc předmětů, i když jsem chtěla 30.
smích – Ale došlo mi, že bych to nezvládla. Hlavně na konci školního mudlroku. Protože to budu skládat zkoušky z hry na housle a asi budu muset častěji hrát.

Věřím, že to zvládneš. – usměje se – Všimla jsem si také, že jsi redaktorkou Žlutého Trimela. Píšeš ráda články? A s jakou tématikou? – usměje se

No, redaktorkou, to se asi tak úplně říct nedá. Zatím tam mám tak tři články. – smích – No, píšu celkem ráda, ale já na to nemám moc hlavu, vždycky zapomenu, co jsem to vlastně chtěla. Teď chystám novou rubriku, Kuchařku. – tajemně se ušklíbne

když uslyší slovo „kuchařka“, dostává strašnou chuť na jednohubky – Tak Kuchařku, jo?
usměje se – Tak to budu pravidelnou čtenářkou této rubriky. Patří i vaření do tvých zálib?
usměje se – A jaké máš oblíbené jídlo?

No, nevím, jestli ti některý recept bude vyhovovat. – usměje se – No, vařím jako celkem ráda, ale přímo záliba to není. Oblíbené jídlo? Jedno bych asi nevybrala. Ono je jich tak nějak víc.
směje se – Ale všechna jsou mudlovská. – trochu rozpačitě se usměje

Tak to necháme být. – usměje se – Přejdeme k nedávné události, která tvou osobu postihla. Po, řekla bych, drsném boji s ostatními nominovanými, ses nakonec ty stala nositelkou červnové Módní šlechty.
usměje se – Velice ti gratuluji, takto osobně. Co by jsi čtenářům a mně
mohla říci o této ceně, jaké jsi měla pocity a jak jsi prožívala souboj? – usměje se

Děkuju. – usměje se – Bylo to úžasné zjištění, že jsem to právě já, kdo vyhrál Módní šlechtu. Souboj jsem prakticky prožívala jen u konce, protože jsem byla na zájezdu poznávat mudlovské jeskyně.

zapisuje – Krom této ceny jsi o pár dní později získala další – stala ses 2. vícemistryní Návrhářského maratonu.
usměje se – Co by jsi nám řekla o této ceně?

Byla jsem hodně překvapená, 3. místo jsem určitě nečekala a i s tak dobrým umístěním v 5. úkolu jsem nepočítala.
usměje se – I když je mi trošku líto profesora McBrava, protože on by si ten titul zasloužil víc.

Mně se tvé modely líbily. – usměje se – A jako poslední otázku jsem zvolila svou tradiční.
usměje se – Co ty a prázdninový zájezd? Vyrazíš někam s novou Cestovní Agenturou PART, která sídlí v Prasinkách?
Nebo chystáš jiný výlet? A kam to bude? – usměje se

usměje se – No, možná jo, ale ještě nejsem tak úplně rozhodnutá. Ještě se chystám na tábor s mudlama, ale teda kam to bude, to teď tak nějak z hlavy nevím.

s úsměvem zapisuje poslední odpověď – A rozhovor máme u konce.
Děkuji ti za krásně strávený večer, u tohoto rozhovoru se nešlo nezasmát. Přeji
Ti krásné prázdniny, krásný pobyt na táboře a hlavně mnoho šťastných chvil
strávených ve funkci prefektky – ať se ti daří – usměje se

Já taky moc děkuju. – usměje se


Oblíbený obrázek Alanise Olien Harlinové

Komentáře

  1. Nová mrzimorská prefektka – Alanise je velice přátelská a aktivní a přeji jí mnoho úspěchů! Zajímá vás o ní něco, co v tomto rozhovoru nezaznělo? Podívejte se také do Žlutého Trimela, kde ji vyzpovídala Lucy Koralka:)

  2. To je tím, – že madam Ansí je pryč, Filius je pryč , možná i korektorky mají dovolenou – nevím, kdo teď má za časopis odpovědnost, ale taky mě to zarazilo.

  3. – Už je opravený… Já si jeho opravení nechala na dnešek, pokud to mezitím opravil někdo jiný, tak to opravdu nebylo vidět… Snad je to už v pořádku.

  4. – Jinak vydávat články podle mých informací i nadále mohou jenom šéfredaktorka a její zástupce =)

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *