Podzim a zima

| Vydáno:

Předčasně…


Za pár týdnů (ehm…dobře, za více než pár, ale koho to zajímá!)
tu je podzim a s ním i nová kolekce oblečení a doplňků na Příčné ulici!
Oběhla jsem dvě vážené návrhářky a položila jim několik otázek ohledně kolekce.
Jedna z nich mi dokonce exkluzivně ukázala jeden z modelů!

Na otázky odpovídají Dors Venabili a Channah Cohen.

Budete se svým salonem navrhovat oblečení do podzimní, případně zimní kolekce na Příčnou ulici?
Channi: To záleží na tom, jestli bude ze strany Příčné ulice zájem. 🙂 Podzimní a zimní kolekci určitě plánuju přidat na Skrývanku.

Dors: Nevím, jak moc mi to časově vyjde s podzimní kolekcí, ale už jsem před nějakou dobou začala navrhovat trochu teplejší kousky, takže něco málo určitě pošlu. Jestli se ale na Příčné objevím, to už je jenom na mdm Lenůlii.

Jaké barvy budete letos volit? Co budeme nosit? 🙂

Channi: Loňskou podzimní jsem ladila do zeleno-červeno-hnědé, zimní neměla úplně ucelenou barevnou formu. Jak to dopadne letos, zatím nevím, ovšem rodil se mi v hlavě nápad zkombinovat starorůžovou a tmavě hnědou, nebo ledově modrou a karmínovou.

Dors: Zatím jsem zpracovávala hodně oranžovou, béžovou hnědou a krémově bílou. Ale určitě se objeví i klasické kolejní barvy. Nechávám to osudu.

Bude letošek ve znamení punčoch a dlouhých šál jako loni?
Channi: Tak to vážně ještě netuším, musíme i s ostatními návrhářkami okouknout nejnovější trendy ve světě, abychom připravily pro hrad jen to nejlepší… 🙂

Dors: Převážně laškuji se svetříky, různé kombinace látek, barev a nové neokoukané střihy v jednom se starými retro vzhledy. Inspiraci jsem zatím neměla potřebu hledat, ale možná se to na tom i odráží. Navíc chystám na zimu pár módních bavlněných rukavic, mezi kterými nebudou chybět ani známé palčáky v kolejních barvách.

Plánuješ novou soutěž ve Skrývánce? Návrhářský maraton měl úspěch. 🙂

Channi: Jednu soutěž jsem měla v plánu, ale nejspíš až po prázdninách nebo minimálně po letním semináři, zatím nechám všechny ještě odpočívat.

Plánuješ teď „něco přihodit“ do Skrývánky? 🙂 Kouzelníci mají tvé modely rádi. 🙂
Dors: Vážně? To jsem ráda. Dalo by se říci, že teď v poslední době nemám příliš času. Začala jsem se více podílet na běhu koleje a od maratonu jsem v podstatě nic pořádného neudělala. Asi potřebuju něco nebo někoho, kdo mě do navrhování tlačí, jinak se věnuji jiným věcem. Řekla bych, že po letním semináři by se to mohlo zlepšit, ale to mám zase v úmyslu začít na jednom nebelvírském projektu. Do toho zase samé psaní do LT i DV a šetření na předměty. No. Musíte věřit a čekat.

A tady je model od Dors:

Díky za rozhovor!

Můj názor

Můj skromný salon letos ve Skrývánce nabídne oblečení a šperky v nejrůznějších barváchod zelené po červenou…
A s tématy: Patchwork, přírodní materiál a další hromádka témat, která si nechám jako překvapení.
Každopádně se ze stran ostatních návrhářek máte na co těšit.

Pěkný zbytek prázdnin s Denním věštcem!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *