Konec odkazování

| Vydáno:

Kolem desáté hodiny ranní si stěžovala nebelvírská studentka Bilkis Blight na značné potíže s jejími hlasivkami. Nemohla vyřknout jediný odkaz, link nebo jak tomu chcete říkat.


Později všichni přítomní ve Velké síni opravdu zjistili, že někdo pověřený použil ochranné kouzlo. Já sama bych to nazvala jistou cenzurou. Možná trochu i tak omezování svobodného projevu, ale jak se na to dívá zbytek školy, si můžete přečíst níže.

Letitia te Tiba > No, ani nejaké upozornenia – myslím verejne vo VS som si nevšimla. Nuž čo, buď si zvykneme… Alebo sa uvidí 🙂 – už teraz má obavu ako zareaguje, ked niekedy zabudne na túto kliatbu a v rámci nejakej dlhej odpovede pošle študentovi aj dáky link. To asi nebude ukážka správneho fortunistického prístupu 😉 –

Filius Orionis > – zkusil pevnost očarování a je nadšen –

Bilkis Blight > Pro mě osobně je to dost omezující, vzhledem k tomu, že se takhle nemohu s ostatními podělit o věci, které mi přijdou zajímavé. A rozhodně mi to přijde nespravedlivé vůči těm, kteří nespamují. Kvůli tomuhle jsou školní tresty, kdyby se za to opravdu dávaly, nemuselo by být přijato takovéto opatření.

Lucy Koralka > Oo, strašné dáčo, hrôza padla na našu školu. Nastali dni temnoty, aaa neviem ako to prežijeme. Veľmi rada som vo VS rozhadzovala kolejný časopis a teraz to nemožem robit! A priznajme si pravdu, ked dam link do VS prečíta si ho viac čitatelov!! To kuzlo by malo platit len na niektoré linky, kolejné časopisy a stranky na vloženie vlastných obrazkov by mali byť dovolené!! Ked urobím plagat na sútaž, najlepšie je ju ukazovat vo VS! Tak si to nikto nevšimne, hrôza čo mam dodať, idem plakat do kolejky -bere si kapesník-

Filius Orionis > – zamumla nad pergameny ke slecne Lucy –
Abych rekl pravdu, posledni dobou me uz dost obtezovaly i kolejni casopisy…

John Werewolf > nefungují linky? – zajásá –

Hanala Fantalová > Je to somarina.

Názory jsou různorodé, přesto se mnoho studentů obává a další jsou překvapeni z ředitelova čarování „bez upozornění“. Snad tím nekončí naše volná zábava, ale začíná nová éra Velké síně. Bez obtěžování a spamů.

Komentáře

  1. – Tak právě kouzlo pominulo nebo co, protože 13:05 jistá slečna žádá o nakrmení nějakých zvířátek. Přitom přesně tohleto se mi zdá, že je věc, která do VS fakt moc nepatří. Propagace kolejních a jiných časopisů, která je některým takovým trnem v oku, je naproti tomu – podle mého názoru – úplně správná věc. Takže bych určitě byla pro zachování možnosti odkazů, a číst je nebo ne je prostě každého věc.

  2. Len dúfajme… – Len dúfajme, že išlo naozaj o ochranné kúzlo nášho pána riaditeľa. Nechcem ani pomyslieť, ak by to bol pokus o prienik cudzích kúziel do našej školy…

    Ale malo by byť samozrejmesťou – ako pri linkoch, tak aj pri všetkom ostatnom čo hovoríme a robíme – aby sme si dávali pozor, či niekoho neobťažujeme.
    Aby sa podobné očarovanie nemuselo do našej školy vrátiť niekedy natrvalo.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *