První navrátilci ze zájezdů

| Vydáno:

Ano, všichni si jistě pamatujeme den, kdy se poprvé v městečku zvané Prasinky objevila nová cestovní agentura: C.A.PART.

Tato agentura nabízela všemožné zájezdy, cena jednoho zájezdu činila 1G. Někteří obyvatelé hradu tuto možnost odpočinku využili a zaplatili výše zmiňovanou částku.

První odjezd byl již minulou sobotu (1.- 7.8.- Řecko), dnes odjíždí další skupina (8.-15.8. – Výlet do Karibiku).

Po týdnu odpočinku se 10 účastníků zájezdu vrací zpět, a já vám zde přináším rozhovor s odvážnou studentkou z Bradavické školy z koleje Mrzimor – je to Oresta Vianueva.

Poté, co jsme se setkaly na domluvené schůzce u Tří košťat, jsme si sedly u stolku, objednaly si máslový ležák, a já začala s „výslechem“:

„Dobrý den, dovolte, abych se Vám představila, jsem Lili Smeaglová, píši pro Denní Věštec, pro který s Vámi chci také udělat rozhovor o Vašem zájezdu v Řecku.“
Pokynula mi rukou na znamení, abych začala s rozhovorem, nenechala jsem se dlouho pobízet a vyhověla jejímu přání.
Vyjmula jsem z brašny poznámkový blok a brk a začala se ptát:

1. Mohla byste čtenářům Denního Věštce prozradit, jak jste se cítila, když jste nastupovala na dopravní prostředek cestovní agentury?

„Musím říci, že jsem byla hodně nervózní.. Přece jen.. Nová cestovka… Nikdo o ní pořádně nic nevěděl a teď nás vezla někam úplně do neznáma.. A co ten, který řídil naší košťatovou flotilu? Nevypadal moc důvěryhodně… Ale nakonec jsme dobře dorazili :)“ Slečna Oresta se zasmála.

2. Kolik hodin jste letěli do Řecka?

Necelé 4 hodiny.

3. Byli jste na nějaké prohlídce města, či jiném slavném turistickém místě?

Zajisté. Program byl docela pestrý 🙂

4. Na vývěsce agentury bylo napsáno, že byste měli bydlet v hotelu… Byla v hotelu čarodějnická obsluha? Byli jste s obsluhou spokojeni?

Obsluha byla vstřícná, ale hotel byl mudlovský… Ale měli jsme pro sebe začarované patro, takže oni o ničem nevěděli. Trochu se zašklebila, ale jen krátce, takže jsem nevěděla, jestli to byl jen přelud, nebo skutečnost.

5. Měli jste nějaký domluvený program na ten čas, a nebo jste si každý dělal, co chtěl?

Program byl velmi pestrý a každý si mohl vybrat, na co měl zrovna chuť…

6. Jak byste zhodnotila tento zájezd, popřípadě, co by jste na něm chtěla změnit?

Zhodnotila bych ho kladně.. na stupnici od 1 do 10, tak 8 🙂 Nezměnila bych asi nic… Musela bych se zamyslet a na to nemám moc času 🙂 Při těchto slovech se koukne na hodiny a rychle přeletí pohledem ke mně.

Děkuji za rozhovor

Lili Smeaglová

Komentáře

  1. Škoda, že ty odpovědi – jsou tak všeobecné, co jsme se z toho dověděli – „program byl pestrý“?? Ale co všechno tam viděli a zažili? Já jsem už žádný zájezd nesehnala a tolik by mě to zajímalo:)

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *