Zjistěte svou budoucnost – Speciál

| Vydáno:
Zjišťování budoucnosti se v Denním věštci věnujeme už nějakou dobu. Tentokrát však pro vás máme hotovou specialitu! Při příležitosti konání Sedmiboje se uvolila hvězda moderního věštění! Nenechte si ujít jedinečnou příležitost! Možná, že je to také vaše poslední!


Sedmiramis Sedmihříšná

Datum narození: 7. 11. 1777 (pravděpodobně je o trošku mladší)
Místo: Za sedmero horami
Specializace: Věštění z pera pyšného páva a z výkřiků náhodně kolemjdoucích pocestných


Sedmiramis je naprostou špičkou ve svém oboru, proto neváhejte a zanechte jí svou otázku v komentářích. Má snad některý ze sedmiborců strach, či chce vědět, jak si v turnaji povede? Neví si porotci rady? Potřebují vyvěštit, co se stane, až ohodnotí sedmibojařská díla? Nebo máte prostě prostou otázku a chcete na ni jasnou odpověď? Teď máte možnost, tak ji neprošvihněte!

Pro Denní věštec
Spolek věštců

Komentáře

  1. Dobrý den,
    Měla bych takovou otázku, podaří se mi někdy uvařit Lektvar síly? +usměje se+

    1. Óóó, drahé dítě!
      Já dívat se do pero pyšného páv a vidět tam jasně tvou budoucnost! Ty jednou byla výborný alchymista a vařila úžasné lektvary. Jistě mezi nimi byla i lektvar na sílu! Óóó, ano! Tvá budoucnost jasný! Velice jasný!

      Sedmiramis Sedmihříšná

  2. Dobrý den, mohu se zeptat zda jednou karma dožene jednu neplodnou krysu,která se ukrývá zde na hradě? :0

    1. Krysař… důležitý a významný to práce! Ano, ano.
      Drahý krysař, výkřiky pocestných, náhodně jdoucích kolem mé dům tak jasné dlouho nebyly. Zvučné, děsivé…Ách! Intenzita, délka, děs… to všechno v tvůj prospěch mluvila! Karma dohnala jednou každého. I krysu jednou dohnala! Pak už ty však krysu nikdy nenašla. Nikdy…

      Sedmiramis Sedmihříšná

    1. Óóó, dítě drahé, já kouknout do pero páva musela a budoucnost tvá spatřila!
      Zázrak však nečekat raději. Pero bledé, staré… peněz ty moc neměla. Neměla kdysi, neměla později. Naději však nezahazovala! Když pořádně pracovala, pak peníze možná přijdou! Ale jen možná!

      Sedmiramis Sedmihříšná

  3. Krásný den!

    +zamyslí se+ Prozradíte mi, jestli Sedmiboj přežiju ve zdraví?

    S pozdravem
    Narci Cinerea

    1. Óóó, i vám krásná den, slečno!
      Já dívala se do pera pyšný páv a já tam viděla, jaký budoucnost vás čeká. Nakonec však rozhodla jsem se neříkat tu nic. Já problém bych pak s úřady měla! Vězte však jedno! Když vy snažila, vy byla dobrá!

      Sedmiramis Sedmihříšná

  4. Uhlí do ohně a páru!

    Pojede Sedmiokénko i nadále v těch správných kolejích?

    1. I s tebou uhlí a pára, hošku!
      Sedmiokénko má výborná forma už od svého začátek. Není třeba promazávat, ani výhybkou kroutit. Na správná je cestě a podle výkřiků pocestných tak i zůstat. Až do konce!
      A ty, hošku, uber trochu pára. Až ty to přepískl, pak už pozdě…

      Sedmiramis Sedmihříšná

    1. Ááách, děvěnka! Pro lásku já vybrala to nejhezčí pero páv pyšný a já měla radostná zpráva pro tebe! V peru pyšného páv hned několik znamení bylo, ty určitě lásku najít! Velkou, Velkou láska! Jen nebýt vidět, jestli ty ní z toho radost.

      Sedmiramis Sedmihříšná

  5. Dobrý den,
    ráda bych zjistila, proč se mi dnes zdála noční můra o tom, že jsem účastnicí Sedmiboje, který nadto probíhal opravdu hororově v uzavřeném sklepení, když tento boj už mám z minulého ročníku za sebou. Mám se obávat o své duševní zdraví? Jak si symboliku takové noční můry vyložit?

    Děkuji a přeji pěkný den!

    1. Óóó, já vám přesně rozuměla, slečno.
      K tomuto věštění, jedině výkřik pocestných hodí se! Já poslouchala jsem opravdu pozorná, několik pocestných. Oni výkřik plný děsu měli a dlouho křičeli! Vy jistě měla ošklivý zážitek z minulá ročník. Vy dala si před spaním hlt dobrého něčeho a noční můra být pryč. O svá duševní zdraví vy nemusela bát. Zatím ještě je dobrá!

      Sedmiramis Sedmihříšná

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *