Pan profesor McBrave v ohrožení života?

| Vydáno:

Ano, pan profesor George McBrave trpí vážnými zdravotními problémy. Co však zaráží každého, včetně mě, je, jak profesor navenek vypadá svěží a zdráv.

Mimo jiné se p. p. George nenahlásil ani na ošetřovně. Proč tomu tak je, a zda profesor raději preferuje samoléčbu nebo mudlovské zdravotnické služby, se dozvídáme z rozhovoru s ním.

Jak je možné, že navenek vypadáte tak zdravě a nejste ani na ošetřovně?
Své onemocnění skrývám. Není to pro mě příjemné a po dohodě s madam Leti mám osobní tajnou zdravotnici…

Kdo Vám vlastně nemoc diagnostikoval?
Můj mudlovský i kouzelnický lékař. Sám jsem však před návštěvou lékaře pozoroval základní příznaky onemocnění…

Všechny Vaše obdivovatelky jistě zajímá, zdali se jedná o nemoc dlouhodobou a jestli se to časem odrazí i na vašem zevnějšku?
Mé obdivovatelky mohou být v klidu. Jde sice o nemoc dlouhodobou, která se na mém vzhledu odrazí, ovšem stále mám dostatek lektvarů, které pomohou mému vzhledu vypadat ještě lépe než před onemocněním…


Předem jsem byla upozorněna, že se jedná o osobní záležitost a tak přestože mi můj novinářský pud nedal, snažila jsem se nezasahovat až příliš do jeho soukromí. Proto se v článku nedozvídáme, o jakou nemoc se přesně jedná.

Děkuji za rozhovor a přeji brzké uzdravení.
Děkuji :-). Vám přeji hezký zbytek prázdnin.

Komentáře

  1. Zajímavé, patrně – si včera pan profesor zapomněl vzít příslušné lektvary a proto vypadal tak nemocně a dokonce omdlel, zatímco před rozhovorem s Dors se očividně nadopoval…

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *