Sedmiboj 2018: 1. praktický úkol

| Vydáno:
V pondělí 12. března oficiálně odstartoval první praktický úkol letošního Sedmiboje. Sedmiborci se museli chtě nechtě poprat s úkolem, který na ně v aréně čekal. Co je čekalo a jak dopadli? Pojďte se dozvědět víc.

Sedmiboj je událostí i pro nás, co se v aréně nemusíme prát se všemi těmi obtížnými úkoly. Na nás je, abychom fandili a podporovali své koleje a oblíbence.

1. praktický úkol odstartoval s půlnocí na 12. března a hned pár minut nato se v aréně objevila trojice nebelvírských sedmibojařek – Annie Wise, Emma Ellie Lewis a Naomi Car Raynolds. O Nebelvíru je obecně známo, že jeho studenti jsou odvážní, a to se opět prokázalo. Pár minut po červených slečnách se do arény vrhl po hlavě i zmijozelský sedmiborec Zpytlehněv Zďáblíkov, který jako první narazil na penalizace, nicméně i přes ně se s úkolem popasoval nadmíru statečně a dokončil jej. Až do rána byl pak v aréně klid a svůj úkol mělo před sebou ještě osm sedmiborců!

Další odvážnou slečnou, která se rozhodla pokořit arénu, byla Narcisse Cinerea, která prolétla úkolem jako Kulový blesk a na dlouhou dobu se usadila na prvním místě. Za ní se do arény pustila i poslední reprezentantka Zmijozelu, Astoria von Pens. Zmijozel a Nebelvír tak měli jistotu, že jim trhlina jejich sedmiborce nepozře. Jenže co zbylé sedmibojařky?

Odpoledne se pak do arény vydala první zástupkyně Mrzimoru, Eivli SSelene. Další trojice slečen se do arény vydala večer. Pod rouškou tmy a povzbuzování od fanoušků se do úkolu vrhly slečny Lilian Isabella Rorrs, Angela QuickBow a Annie Reprobrate. Všechny tři slečny se s úkolem popasovaly během chvilky a už to měly za sebou.

Nějakou dobu pak byl v aréně klid, jen sem tam se na tribuně ukázal nějaký fanoušek. Zřejmě proto, aby zjistil, zda se nějak nezměnil stav. Jako předposlední se do arény vrhla Elisa de Lunne, která byla dosud nejrychlejší ze všech a sesadila z prvního místa dosud kralující Narcisse Cinereu. Jako poslední se do arény vydala Sherly WildDragon-CumberBee a uzavřela tak celou dvanáctku soutěžících.

Po prvním praktickém úkolu je tak pořadí následující:
1. Elisa de Lunne0:10:22
2. Narcisse Cinerea0:14:19
3. Lilian Isabella Rorrs, 0:16:50
4. Angela QuickBow, 0:17:43
5. Naomi Car Raynolds0:17:51
6. Annie Reprobrate0:20:07
7. Annie Wise0:20:21
8. Sherly WildDragon-CumberBee0:23:05
9. Eivli SSelene0:29:38
10. Emma Ellie Lewis0:41:01
11. Astoria von Pens1:09:36
12. Zpytlehněv Zďáblíkov1:35:11

Někde byly započítané i penalizace, nicméně s nimi nebo bez nich, sedmiborci se snažili, jak mohli, a zaslouží si všichni velký obdiv, jak krásně se s tím popasovali. Určitě pomohla i podpora fanoušků, kteří přišli podpořit své oblíbence a nenechali je v tom ani ve chvílích, kdy se zdálo, že nám některé sedmiborce trhlina sežere.

Určitě vás ale zajímá, co měli sedmiborci za úkol. Merlinužel se nad přesným zadáním můžeme maximálně zamyslet, ale podle toho, co se fanoušci dozvěděli na tribunách, to vypadá, že naši sedmiborci měli „zahradnickou hodinku“. V první lokaci se museli proplést mezi záhonky, aby se pak ve druhé lokaci dostali k jezeru, ze kterého lovili naplaveniny.

Na jednu stranu není špatné využít celohradně oblíbené soutěže k tomu, aby se přesadil park a vyčistilo jezero, co myslíte? Co přesně měli za úkol si budeme všichni moci vyzkoušet následující týden, kdy se zadání úkolu zpřístupní i zbylém obyvatelstvu hradu.

Tím však první praktický úkol skončil. Všichni sedmiborci po splnění praktického úkolu dostali zadání úkolu kreativního a my jsme všichni zvědaví, jak uspějí tam. Samozřejmě jim všem držíme pěsti a přejeme hodně štěstí do dalších kol!

Pro Denní věštec
Theresa Brendi

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *