Prof. Angela Grey-Slytherin, baba Jaga a mozkomor

| Vydáno:

Jedinečná reportáž o kriminální činnosti Baby Jagy a chrabrém zásahu madame Grey-Slytherin.

Kde se vzala, tu se vzala baba Jaga. Ať už se dostala na hrad s turisty C.A.PARTu, vyskočila z dortu, nebo přiletěla na koštěti, způsobila menší pozdvižení, když si ze studentů začala vybírat svůj oběd.



V jejím kotli se nějakým záměrným nedopatřením ocitla mrzimorská studentka Alanise Olien Harlin. Dříve, než si Baba Jaga stačila postěžovat na hubenost studentů a dokrájet svou zeleninovou přílohu, zasáhla – jako blesk z čistého nebe – madam Grey-Slytherin a pohotově nabídla Babě seznam profesorů, doporučených ke snědení.

Důrazně.
Dvakrát.



Baba Jaga však udělala osudovou chybu: seznam odmítla se slovy „Co za to? Já jsem obchodník.“ a vařila slečnu Alanise dál, i s cibulí.



Madame Angela neváhala a rozeslala spěšné sovy do Azkabanu, na Ministerstvo kouzel, řediteli Nimrandirovi a všude upozornila na kriminálnici Babu Jagu. (Samozřejmě, že v tom nebylo vůbec nic osobního!)



Do Velké síně nečekaně připlul mozkomor a počal honiti prchající ježibabu.

Madam Angela musela vybídnout slečnu Alanise, aby opustila kotel, dokať může.



Mozkomor si dovolil již na první schůzce Babu Jagu políbiti a odvésti si ji sebou do Azkabanu, kde žili šťastně až na věky. .-)

Komentáře

  1. Ale řeknu vám, – ten kotel byl pěkně hnusný, vevnitř to strašně smrdělo. Ani nevím, proč mě tam hodila, asi proto, že jsem se jí smála, ale strašně blbě se z toho dostávalo ven.

    1. Re: Ale řeknu vám, – No počkej, ale my ho teď máme v kolejce jako vyhřívanej bazén…:D

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *