Naše jména jako inspirace při registraci?

| Vydáno:

Nastává opět čas registrace nových studentů na náš bradavický hrad a chytré dotazy v Návštěvní místnosti se stávají již stereotypními. Jména nováčků na nástěnce rozesmívají všechno přítomné studentstvo.


Vybrala jsem si jako na začátku prázdnin pár opravdových perel, které přímo bijí do očí každého, kdo kolem seznamu jenom projde.

MISTR KOUZEL je opravdová lahůdka. Přestože na hradě již straší například pan Tečka, mám pocit, že pokud se jedná pouze o žertík, ani nejlepší esej nepomůže. Nebo se dočkáme opravdového kouzelnického génia? Pochybuji.
Na hrad se dále přihlásilo několik věrných fanoušků příběhů o Harry Potterovi. Co je pravdy na jejich původu jmen jako Hermiona Potterová a Regulus Black, stojí ve hvězdách. Mě však přesvědčili spíš o jejich titěrné fantasii a nulovém smyslu pro originalitu.
Co mě však dnes odpoledne velmi zaujalo je studentka jménem Saxyna z Papulky. Pro běžného mudlu by takové jméno bylo velmi vtipné a až skoro nepředstavitelné, ovšem pro obyvatele hradu i trochu povědomé. Jedná se snad o příbuzného Ladarda Papulky, nebelvírského kolejního? A nebo jde opět o kopírování jmen obyvatel hradu?

Po těchto zkušenostech, podobně jako minulou registraci, kdy se objevili studenti jako Alea de Ignis (podobné jménu Ignacius Horak) a další, začínám mít pocit, že by seznam studentů a profesorů, co zrovna obývají chodby hradu, neměl být pro nepřijaté veřejný.

Komentáře

    1. Re: heč! – já taky a mám i obrázek a vysvětlení.. Škola najala nového stavitele, kterému se rozhodla zaplatit velice málo. Potřebuje totiž něco opravit a současní stavitelé a opravovatelé chtějí příliš mnoho galeonů..
      Škola tají nějakou díru! 😀

  1. – Nojo, ja taky viděla bořka, ale už jsem ten článek napsala:D Ani ta palačinka neni tak španá:D

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *