Levná móda

| Vydáno:

Člověku se penízky rozkutálejí, ani neví jak. Je bez peněz a chce si koupit pěkné oblečení. Ano, můžete si počkat, až nějaké galeonky vyděláte, avšak najde se pár netrpělivých, kteří prostě chtějí něco nového na sebe co nejdřív a nebaví je čekat. Obzvlášť pro ně mám řešení! Zajděte do Vetešnictví a pořádně prohrabejte krabice s oblečením, které tam stojí pěkně v koutě a nikdo si jich nevšímá. Určitě tam nějaký skvělý kousek najdete a možná jich, jestliže budete opravdu dobří hledači, najdete ještě víc. Nejdřív najdete první, pak druhý… A nakonec budete fungl nově oblečeni. Pořád jsem vás nepřesvědčila? Otálíte, protože jste si jisti, že v těch rozpadajících se krabicích nenajdete nic pořádného? Právě proto vám sem dávám fotku jedné novačky Matyldy Bonnetové, která Vetešnictví navštěvuje a vypadá to, že je s obnošeným oblečením spokojená. Má prostě svůj děravý styl, který je na první pohled originální!

Tak co myslíte? Nevypadá to nápaditě? Obnošený Edův cylindr se záplatou není tak špatný, jak jste si mysleli, co? Podle mě je ten se záplatou takový víc magičtější a tajemný, ale je to jenom můj názor, který vám necpu. Také musím zmínit rozpadající se večerní návleky. Ano, nejspíše jsou hezčí v novém stavu, ale s kombinací obnošené červené sukýnky a děravého gotického korzetu vypadají seprané návleky docela cool. K celému modelu krásně pasují okrouhlé brýle, které mi vždycky připadaly až moc intelektuální, ale k těm pleteným copánkům, co má Matylda na hlavě, prostě patří. Nakonec ještě uznám, že bez obnošených děrovaček by to nebylo ono! Ty punčochy celému outfitu daly správný ráz! Hodně přispěly k tomu, aby to bylo „to pravý ořechový“!

Tak co? Jak se vám otrhaná a hlavně levná móda zalíbila? Udělalo to na vás dojem? Doufám, že ano!

Komentáře

  1. Fakt to vypadá – hodně dobře. Děravost je tady povýšena na záměr a styl a zdá se mi ten obleček daleko víc kouzelnický, než všelijaké ty nóbl večerní šaty za hromadu galeonů! Správná čarohipísačka! Tleskám!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *