Pocity nominovaných v Sedmiboji 2018

| Vydáno:
Co se asi honí hlavou letošním nominovaným? Jaké jsou jejich pocity? Jsou zklamaní, či jim to zase tak nevadí? Vše se dozvíte v tomto článku.

 

Lessien Posie:
S volbou poháru jsem samozřejmě byla malinko zklamaná, ale na druhou stranu to je možná dobře. Sedmiboj jsem nikdy nezažila a alespoň si ho letos pořádně okoukám a příště do toho půjdu znovu s tím, že vím, co čekat.
Bylo pro mě velkou ctí, že mě kolej vůbec vybrala do nominací se všemi těmito talentovanými havrany, kterým budu po celý rok fandit, jak nejlépe to dovedu.
Máme tam letos krásnou sestavu, jak modrou, tak ze všech ostatních kolejí, takže se už moc těším, jak se s tím všichni poperou a co předvedou.
Letošní téma se mi moc líbí, mrzí mě, že si v něm nemůžu zasoutěžit, ale jsem ráda, že nám vedení umožňuje si všechno zkusit, ať už ty praktické úkoly, nebo ty kreativní, které jsou tedy moje oblíbenější.

Mischel Binghum:
Áno, bola som nominovaná do Sedmiboja 2018. Lenže pohár ma bohužiaľ nevybral. Ale o 2 roky sa zasa o to pokúsim, ak sa nerozhodnem odísť k fialovým. Som z toho veľmi smutná, ale malo to tak byť, lebo pohár vie, čo robí, a vybral veľmi dobré súťažiace z našej fakulty. Na každú jednu som nesmierne hrdá a držím im vo veľkom palce. Keď išli robiť prvú úlohu, hneď som ich bežala na tribúny podporiť najlepšie ako som vedela.
A keď bola možnosť vyskúšania si prvej úlohy, hneď som bežala a išla si ju vyskúšať. Popravde som v nej uspela veľmi dobre. Čas som mala 13 minút, ale keby som bola ako súťažiaca, tak by asi stres veľmi ovplyvnil môj čas.
Držím všetkým palce a budem ich na plno podporovať celý čas.

Alisa de Monová:
Nevybrání mě určitě zklamalo, nicméně opravdu věřím, že Lili, Eivli a Sherly budou naši kolej reprezentovat stejně dobře, jako bych ji reprezentovala já. Letos jsem to zkoušela poprvé, jelikož mám poněkud více času, než jiné roky, kdy jsem musela skončit na výletě v mrazáku. Za dva roky, pokud mi to čas dovolí, bych se ráda přihlásila znovu a doufám, že už bych byla opět nominovaná a samozřejmě vybraná pohárem. Nicméně už to, že jsem byla kolejí vybrána do nominace, je pro mě pocta a nesmírně si toho cením. – usměje se –
Téma mi přijde opravdu zajímavé. Moc jsem tedy nevěděla, co od toho čekat a trochu jsem se dokonce bála, co bude za úkoly, jestli bych je zvládla, kdyby mě vybrali. Nicméně musím říct, že první úkol, co se praktické i kreativní části týče, mě velmi zaujal. Doufám, že se v celém duchu potáhne celý Sedmiboj.
Znám všechny soutěžící, až na pár výjimek. Některé jen od vidění, s některými prohodím nějaká ta slova ve VSce. Věřím, že všichni se poperou s úkoly statečně a zachrání Godrikův Důl. – usměje se – Přeji jim hodně štěstí a držím palce nejen zástupcům z naší koleje, ale i ostatním. Hlavně ať to všichni ve zdraví přežijí a nemáme na hradě o ducha více. – usměje se –

Melisa Pestrá:
Co se týká toho, že mě pohár nevybral, mám různé pocity. Na jednu stranu jsem byla zklamaná. Hodně jsem totiž bojovala o to se tam dostat. Lákalo mě i vědomí toho, že tím pomůžu třeba zachránit školu a točí se to kolem té díry. Což je jedinečná záležitost, která se bohužel už opakovat nebude. Navíc jsem tam chtěla jít s jednou holkou z naší koleje. Chtěly jsme bojovat spolu. Bohužel to ale nevyšlo. Ona tam je, ale já ne. A jelikož může jít jen jednou, tak už ani v budoucnu spolu moci jít nebudeme. A taky ty úkoly a to vše byla prostě výzva. A chtěla jsem si to prostě zkusit.
Na druhou stranu ale moc dobře vím to, že se tam dostali ti, kteří dokáží naši kolej reprezentovat lépe. Že se dokáží poprat se vším, co je tam čeká a kolej na tom bude lépe, než kdyby pohár býval vybral mě. Takže je to tak asi i lepší. Pro kolej určitě.
Jestli to příště zkusím znovu, netuším. Teď bych řekla to, že asi ne, ale kdo ví. Třeba se to ještě změní.

Besa Bláznivá Rokfortská:
Vôbec nie som sklamaná. Prihlásila som sa po dlhom a dôkladnom zvažovaní a je pre mňa úspech, že som bola nominovaná, považujem to za česť. Som nesmierne vďačná svojej kolaji za to, že mi tak verila.
V Zmijozele by sa našlo kľudne aj 10 nominantov, ktorí by obstáli v 7boji. Všetkým trom vybraným úprimne držím palce, sú skvelí a jeden z nich iste získa nekonečnú slávu a bohatstvo, ktorá náleží víťazovi.

Veronica Narcisa Williamsová:
Ve skrytu duše jsem tak nějak doufala, že vybraná nebudu, protože by to znamenalo odprostit se od lenosti a na to, jak jistě chápeš, je potřeba spousta aktivit, až z toho člověka rozbolí hlava.
Jestli to zkusím příště, to nevím, to už budu na vysoké, nebo na pracáku (kdo ví – směje se –), a jestli budu mít čas na hrad, to také nevím.
Nominaci asi nijak neřeším. Ozvala se mi Zuzka, jestli chci být nominovaná, před dvěma léty to byl Trevor, tuším. Neberu to jako nijak velkou čest, určitě je mnohem prestižnější nominace na Osobnost Hogwarts.
A téma? No, hodně mě nakrklo, že se nemůžu dostat do Godrikova Dolu, jinak mi přijde, že téma draci bylo lepší. Ale uvidím, ještě jsem neviděla všechna zadání, že jo.
Soutěžíci příliš neznám, jen co je pravda. Dle výsledků prvního kola mi ale přijde, že naši hadi stojí proti kvalitním oponentům – a to je celkem dobře, ne? – usměje se –

Theresa Brendi se odmítla vyjádřit. A sova Eleanor Blackfoot se po cestě do mého sovince někde ztratila.

Pro Denní věštec
Blake Towerell

Published by

Blake Towerell

Rád objevuje nové světy, nové možnosti, a také sladkosti. A rád se o tom také rozepíše, cokoliv ho zaujme popíše. Má hlavu plnou nápadů, co nenajdete v odpadu. Na papíře jeho myšlenky končí, psát rozhodně jistě nikdy neskončí.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *