Reportáž ze slavnosti na počest školního roku

| Vydáno:


Milí čtenáři,
chtěla bych vám napsat reportáž ze slavnosti na počest školního roku, která se konala 9. září 09 od 19:00 hodin. Pořádala ji paní profesorka Elle Sutherland, která pozvala i slavnou kapelu Smrtonošky. Ve Smrtonoškách vystupovali Monika (22), Tessie (24), SiXa (19), Richa (22) a jeden muž jménem Nikel (23). Tato skupina ve Velké síni zazpívala své hity Fénix a Brumbál. Podle údajů byli všichni profesoři tak očarovaní, že se mohlo i křičet. Samozřejmě zde nechybělo malinké občerstvení a určitě se přišly podívat i malé škrkny, které ale, jak uviděly Smrtonošky, tak začaly tančit také, takže nebyl žádný problém. Soutěže samozřejmě také nechyběly. Každý, kdo měl zájem, si mohl zadarmo vylosovat až dva lístky do tomboly, kterou losovala Richa ze Smrtonošek. Losovalo se nejprve o fazolky a později dokonce i o čokoládové žabky! Nechyběly ani kvízy, které byly speciálně určené pro nováčky a později pro všechny.

Paní profesorka Elle Sutherland nám prozradila, že chystá podobné akce:
Plánuji na vánoční bál pozvat známý chór. Také Valentýn bude, a Velikonoce, no jeje. =)

Také jsem se zeptala, jak byla paní profesorka Elle Sutherland spokojená s celou svou akcí:
Nu, jsem ráda, že se tak líbilo. =) Ani nevíte, jaké jsem měla obavy, aby se začalo včas, za to je vždy kritika, a aby se vůbec líbilo. Jinak by bylo kritiky a možná i veřejně! V Denním věštci a jiných. =)

Ano, paní profesorko, je to sice o Vaší akci, ale jen samá chvála a chvála. Už se určitě všichni těšíme na další podobné večírky.

Pro Denního věštce Hermika Wilsonová

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *