Předměty, které jdou na dračku

| Vydáno:

Jistě jste již zaregistrovali, že se studenti mohou přihlašovat do jednotlivých tříd, ale které třídy byly nejrychleji zaplněny, a kde se očekává jejich zaplnění v nejbližších hodinách? Dozvíte se, pokud si přečtete tento článek.

Již během prvního dne se zaplnily některé třídy. Mezi ty nejzajímavější a ty, které byly během chvíle zabrané, patří například Bílá magie, kterou učí vážený pan ředitel, dále pak Japonština, s kterou začala paní profesorka Angela Grey-Slytherin, Obrana proti černé magii, kterou vyučuje pan profesor Midar Kilahim, Prefektování a primusování, které učí nově přebarvená paní profesorka Betelgeuse Orionis, a Přeměňování, které vyučuje prof. Thor Henrik Nilsen. Tyto informace platí jen pro 1. ročníky tříd.

Mezi další předměty, kde se očekává nedostupnost, patří Artušovské legendy, které vyučuje nová profesorka Alisma Bailly Fisto, Drakověda, kterou vyučuje prof. Arengil Almandi Heliodora, kouzelnický kurz Jak se oblíbeným státi od prof. Lenůlie Čihůlkové, Kouzelnické počty s vyučujícím prof. Filiusem Orionisem a Literární seminář, který má na starost profesorka Anseiola Renine Rawenclav.

Většinou se zápasí o místa v prvních třídách, ve vyšších ročnících je zatím místa dost. Největší nápor zde má třída paní profesorky Anseioly Renine Rawenclav – Literární seminář, který má pět studentů.

Po přečtení tohoto článku můžete znovu vpadnout do boje o váš oblíbený předmět. Pamatujte však, že používání hůlky je omezené a nikomu nesmí být dlouhodobě ublíženo.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *