Rozhovor s Hermikou Wilsonovou, druhým nejbohatším studentem

| Vydáno:


1. Jak se máš?

Ahoj, musím říct, že poslední týden to se mnou jde dost z kopce, poněvadž chřipky řádí a mě přepadly ty bolesti jako hlava, krk a třeba i rýma. Beru prášky, ale do školy chodím. Teď začal školní rok tady a já už se na něj moc moc moc těším.

2. Jaký je pocit být 2. nejbohatší na Hogu?
Nikdy jsem nechtěla být bohatá. Když jsem
se sem přihlásila a viděla 1. nejbohatší holku, tak mi spadla čelist a říkala jsem si, že až já budu jednou tak bohatá, tak vykoupím celou PU, jenže teď mám něco přes 80 galonů a kupovat se mi nic nechce. Možná si koupím něco z podzimní a zimní kolekce, ale musí to být opravdu věci, které mě zaujmou. Taky hodně dělám soutěže, třeba udělám všechny kromě třeba 3 soutěží, což přináší taky hezkou sumu. Nesmím zapomenout na BRIGÁDU Obrázky do obrazárny, protože tam si taky dost vydělávám, a nesmím zapomenout na DV, kde jsem redaktorkou. Teď však budu sbírat jen body.

3. Jseš pro aby na Hogu byly rodinky?

Určitě jo! Já sama mám bohatou rodinu. Nejlepší sestra, kterou mám, je Tartufa von Tarkin, se kterou vedeme blog, a poté mám dvě další nej sestřičky a to Žizzo Pizza Dekara a Ellis dela VeGa. Maminku mám p. p. Melanii Cutberth a tatínka p. p. Thora Henrika Nilsena. Poté nesmím zapomenout na svou sestru jménem Susy Wernerová, kterou usmrtila velká oranžová žába.

4. Kolik věcí si koupíš za celý rok, když máš takhle hodně peněz?

Jak už jsem říkala, moc si toho nekoupím. Jen to, co mě opravdu zaujme. Vybírám si z kolekcí. Spíše prodávám, nebo si povídám. 🙂

5. Na jaké jsi letos zapsaná předměty?

Letos jsem si vybrala jen jeden a to mého tatínka p. p. Thora, což je Přeměňování, třída 2.A. Minulý rok jsem navíc dělala ještě předmět maminky (Ufologie), ale letos se neotevřela 2. třída, takže jsem nemohla pokračovat.

6. Jsi hrdá, že jsi v Mrzimoru, nebo jsi chtěla jinam?

Ano, jsem moc hrdá! Chtěla jsem být po mamince, která je také z Mrzimoru, a to se mi splnilo. V Mrzimoru vládne super přátelství a jestli vyhrajeme, nebo ne, to už nám je celkem jedno. Sice bojujeme a sbíráme body, to ano, ale nerozčilujeme se, když to neskončí dobře.

7. Vím, že to je už dlouho, ale co jsi dělala, když ses dozvěděla, že tě berou do této školy?

Víte, že už moc nevím? Moje maminka p. p. Melanie mi řekla, že to mám po ní a že mě vezmou. Tenkrát byla esej Mé kouzelné já, což bylo lehké. Dostala jsem se a jako uvítání byla pouť a to poprvé, takže to bylo super!

8. Chceš být profesorkou, nebo chystáš prodloužené studium?

Přemýšlím a přemýšlím, ale nevím. Určitě budu zkoušet stát se profesorkou, ale uvidíme, co mi osud určil.

9. Jaké máš nejradší p.profesorky?

Svou maminku p. p. Melanii Cuthbert a poté p. p. Elle Sutherland.

10. Jaké máš nejradší p.profesory?

Určitě svého tatínka p. p. Thora a poté p. p. Filiuse.

Děkuji za rozhovor a ahoj.

Ahoj.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *