Výbuch, nebo změna image?

| Vydáno:

Když poslední dobou sedím na parapetu u okna, tak stále více slyším výbuchy z laboratoře. Říkám si, zda to není nováčky, protože když se zařídila a otevřela, nováčci ještě byli nezařazení, takže do laboratoře nemohli. Jenže od té doby, co začal školní rok, se nováčci vrátili a zkouší vše možné.

Například jsem si tak jednou seděla na parapetu a odháněla škrkny, když mě vyděsil výbuch a po pár minutách další a další ! Asi čtyři výbuchy v 10 minutách. Byla jsem zvědavá, kdo za nimi stojí, a tak jsem se vydala po stopách.

Zjistila jsem, že to byla dívka a nováček zároveň, které se asi zdálo takto hazardovat se svým zdravím jako legrace. Měla třikrát popálené ruce, ale to ji neodradilo a výbuchy pokračovaly. Někteří už chtěli dojít za dospělým, ale v tom řádění utichlo a do Velké síně přišla ona novačka a chlubila se. Ještě nám ukazovala své popálené ruce a říkala, že má tzv.: ,,LABO IMAGE‘‘ Ano, slyšeli jste dobře.

Laboratoř, aniž by chtěla, je už známá svými černými rozcuchanými vlasy, které se dají upravit jen návštěvou kadeřníka, a také krásný černý ,,make-up‘‘.

Co vy na to? Je dobré chodit do Laboratoře a riskovat, že se stanete kouzelníkem či kouzelnicí, která má ,,LABO IMAGE‘‘?

Pro Denního věštce Hermika Wilsonová


Autorkou obrázku je Hermika Wilsonová.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *