Sedmiboj 2018: 3. praktický úkol

| Vydáno:
Čas pokročil, sedmiborci měli chvilku na oddych, a pak už je čekalo další kolo Sedmiboje. Co je čekalo tentokrát a jak si kdo vedl, na to se teď pojďme společně podívat.

Když si vzpomeneme na předchozí kola, tak už naši sedmiborci pleli zahrádky, čistili jezero, pomáhali sovám… i tentokrát se zdálo, že Sedmiboj je velice dobrá zástěrka, jak získat dobrovolníky na různé práce!
Podle toho, co nám komentátor hlásil v aréně, se ve třetím kole museli naši sedmiborci utkat s archivem DV a dát dohromady staré výtisky, které podlehly stáří.

Jako tomu bylo i v předchozích kolech, i tentokrát se do arény vrhla jako první Annie Wise, která byla viděna, jak samou netrpělivostí krátce před půlnocí přešlapuje před arénou. Se svým úkolem se poprala statečně i přes pár penalizací a na nějakou dobu si zajistila první místo.

Hned ráno se arénu vydala pokořit Sherly WildDragon-CumberBee, která si dala maličko na čas, zato však bez penalizací a rozhodně se ctí. Zařadila se za Annie na druhé místo a mohla se pomalu rozkoukávat, co že to na ně čeká dál.

Třetí odvážlivec byla Elisa de Lunne, která zdolala úkol do té doby nebývalou rychlostí a Annie sesadila z trůnu. Ne však na dlouho. Krátce nato vstoupila do arény i Angela QuickBow, která zaútočila na první pozici se vší vervou a podařilo se! Za půl hodinky bylo úspěšně dobojováno.

Až k večeru se pak před arénou objevil další odvážný sedmiborec, tentokrát Narcisse Cinerea. Ta se rozhodla, že celou arénu prostě zbourá a svým časem odsunula dosud kralující Angelu a nutno podotknout, že pokořena už nebyla.

Další odvážná sedmibojařka, která prošla branami arény, byla Astoria von Pens. Poprala se s úkolem se ctí a netrvalo dlouho a měla to za sebou. I další zástupkyně Nebelvíru, Emma Ellie Lewis, se ještě téhož pondělního večera rozhodla poprat s úkolem a povedlo se! Pár vteřinek penalizace sice bylo, ale výsledku to nakonec příliš neuškodilo. Ještě ten večer byla nebelvírská sestava kompletní, když se o nějakou chvíli později do arény vydala i Naomi Car Raynolds. Té penalizace čas maličko zhoršily, nicméně se s archivem poprala statečně jako lev, a co hlavně, dokončila jej. Spolu s ní se v aréně prala i Eivli SSelene, která byla naprosto přesná při skládání starých výtisků a svůj čas tak měla neposkvrněn a úkol po chvilce za sebou.

Na poslední trojici sedmiborců jsme si však museli počkat až do druhého dne, kdy v odpoledních hodinách zkompletovala havraspárskou trojku Annie Reprobrate. Ani ta se nevyhnula drobné chybičce, konečnému času to však moc neuškodilo a během chvilky bylo úspěšně po boji.

O chvíli později byla kompletní i mrzimorská trojka, když se s arénou vydala poprat Lilian Isabella Rorrs. Ta se rozhodla zaútočit na první příčky žebříčku a jen o vlásek se nepodařilo. Nevadí, ještě je před námi spousta kol! Jako poslední se vypravil do arény jediný mužský zástupce Sedmiboje, Zpytlehněv Zďáblíkov. Párkrát sáhl vedle, nakonec však úspěšně úkol dokončil a zakončil tak nejen zmijozelskou trojku, ale také 3. praktický úkol.

Konečné pořadí vypadalo následovně:
1. Narcisse Cinerea, 00:28:39
2. Angela QuickBow, 00:33:50
3. Elisa de Lunne, 00:35:22
4. Lilian Isabella Rorrs, 00:36:05
5. Eivli SSelene, 00:36:11
6. Annie Reprobate, 00:44:13
7. Emma Ellie Lewis, 00:45:18
8. Zpytlehněv Zďáblíkov, 00:48:46
9. Annie Wise, 00:54:03
10. Naomi Car Raynolds, 00:57:06
11. Astoria von Pens, 01:05:45
12. Sherly WildDragon-CumberBee, 01:13:57

Ať už někdo penalizaci měl nebo ne, každý jeden sedmiborec si zaslouží obrovskou pochvalu za to, jak dobře se s úkolem popral. Určitě to nebylo nic snadného a my proto nejen gratulujeme, ale hlavně přejeme spoustu štěstí a sil do dalších kol.

Stejně jako v minulých kolech, i toto bude jistě zpřístupněno široké hradní veřejnosti, proto se i zvědavci budou moci na vlastní oči přesvědčit, jak moc složité, nebo naopak snadné to bylo.

Pro Denní věštec
Theresa Brendi

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *