Skandál ve VS!

| Vydáno:

Dnes došlo ve Velké síni k dalšímu skandálu. Opět v něm figurovala madam Geline a tentokrát i pan profesor McBrave!

Všechno to zavinila nová soutěž madam Wynne Luštěnka II. Madam Gelin na četné otázky nebohých nechápajících luštitelů poskytovala velmi chabé nápovědy. Ovšem pak se dostavil p. George, kterému ochotně prozradila dokonce i to, čeho se tajenka týká!
Na dotaz Lerilaine Nailee, proč mu říká o tolik víc než nám, obyčejným smrtelníkům, reagoval p. George slovy: „No, víte, my spolu máme takový zajímavý vztah…“ Slečnu Leri následně ujistil, že se radši nemá ptát, jak se takový zajímavý vztah projevuje, a na varování madam Gelin, že VS je plná bulvárně založených lidí a že má tudíž mlčet, nebo všechno použijí proti němu, reagoval skandálně!

Sprostě vytáhl hůlku a mě, Leri a ještě jednu studentku jednoduše zaklel. Kouzlo Silencio způsobilo, že jsme nemohly ani promluvit. A takhle se chovají profesoři! To je skandál! Skandál! Skandál!
Nejen, že v profesorském sboru bují kdovíjaké „zajímavé vztahy“, madam Wynne se veřejně chlubí se svými „zajímavostmi“, podplácí a je zkorumpovaná až do morku kostí, ale její „přátelé“ ještě v samém srdce hradu zaklínají nevinné studentky, aby měli klid pro své čachry machry…

Kam náš hrad spěje? Do zániku? Či ještě někam dál?


Autorkou obrázku je Alanise Olien Harlin.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *