Hledá Ministerstvo nebezpečného podvodníka?

| Vydáno:

Jde v soutěži „Monitorujeme mudly“ jen o preventivní sběr informací, nebo Ministerstvo kamufluje svoji neschopnost? Přečtěte si, co o tom pro vás zjistili mí detektivní skřítci.

Jistě znáte soutěž „Monitorujeme mudly“, že? Snadný způsob, jak je možné vydělat si peníze? Možná.
Nejprve po nás Ministerstvo chtělo tzv. SPZ u mudlovských automobilů, nyní čísla domů. Ale přemýšleli už jste nad tím, co s těmito informacemi Ministerstvo vlastně dělá? Mí skřítci dektívci to pro vás zjistili.

Celé to vypadá tak, že Tajná Divize Bystrozorů (TDB) naprosto selhává, při hledaní blíže neidentifikovaného, ale velice nebezpečného podvodníka, který již připravil několik vážených kouzelníků o stovky galeonů. Jeho taktika je přitom vždy stejná. Naslibuje svým věřitelům snadný výdělek s minimálním rizikem, vybere peníze a potom zmizí. Podvedení kouzelníci jsou bezmocní. Přitom částka, na kterou si tento vykutálený podvodníček přišel, se již šplhá k desetitisícům galeonů. Ministerstvo se navíc domnívá, že tato suma nemusí být konečná, neboť je pravděpodobné, že někteří poškození se ani nepřihlásili.

Podle nejmenovaného zdroje z TDB se tento kouzelník skrývá právě mezi mudly. TDB má ovšem málo lidi, a právě proto máte nyní vy, coby studenti a zaměstnanci Školy čar a kouzel v Bradavicích, možnost přivydělat si monitorováním mudlů nějaký ten srpec. Navíc svým úsilím můžete přispět k nalezení a dopadení výše zmíněného podvodníčka a do budoucna tak ochránit i svá gringottovská konta.

Komentáře

  1. To je nezdvořilost! – Já nevím jak ostatní ale myslím si že by Ministerstvo mělo řádně zakročit!To je neslýchané.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *