Profesor zestárl!

| Vydáno:

Dne 23. září 2009 se stalo něco, co by žádný student nikdy nečekal!

Okolo patnácté hodiny, kdy jsem si poklidně četla soutěže a bránila vstupu škrknám do Velké síně, přiřítil se náhle pan profesor George McBrave.

To, co jsem viděla, snad nebylo ani v kouzelném světě možné, i když nikdy nikdo neví, protože tento den se právě toto stalo. Náš hodný, hezký, milý a upřímný pan profesor George McBrave se stal starším! Jednoduše zestárl.

Jakmile jsem ho spatřila, nevěřila jsem vlastním očím. Popadla jsem fotoaparát a bleskurychle pana profesore George vyfotila. Vy si nyní na konci tohoto článku můžete jeho fotografii prohlédnout, ale vraťme se k tématu.

Pan profesor George se mi svěřil, že vůbec nemá potuchy, jak se to stalo. Jeho klouby mu v tu chvíli vypověděly službu a pan profesor McBrave musel chodit dokonce i o holi! Musela jsem ho obejmout, ale on řekl, že teď o něho nebude mít žádná zájem.

Vtom se však do Velké síně přihnala dívka žluté barvy z Mrzimoru jménem Oresta, která okamžitě začala panu profesorovi chválit jeho novou image.

Co se tedy stalo? Omládne nám p.p. McBrave ještě někdy? Inu, smíme jen doufat… A popřát panu profesorovi mnoho zdravíčka.

Komentáře

  1. – No ovšem já s Orestou souhlasím. Z pana profesora je sice vousatý dědeček, ale sluší mu to. 😉

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *