Velká porucha na letaxové síti

| Vydáno:

V pátek ve večerních hodinách došlo k rozsáhlé poruše na letaxové síti, jejímž důsledkem bylo její radikální zpomalení. Tato porucha přitom postihla podle odhadů společnosti, která letaxovou síť provozuje, až několik stovek domácností. Přečtěte si, co se stalo.

Také jste na svých krbech, externích sovincích, či prostě jen při sběru informací zaznamenali, že skřítci běhají nějak pomaleji než obvykle? Žádný div!
Došlo totiž k velké poruše letaxové sítě, která byla zaviněna částečným poškozením jednoho z rozcestníkových krbů.

Jak nám potvrdil mluvčí společnosti spravující letaxovou síť, došlo k této neblahé události při běžné údržbě výše zmíněného krbu. Mluvčí celou událost komentuje takto:

„Ano, připouštím, že při pravidelné údržbě se na jednom z našich rozcestníkových krbů uvolnilo několik cihel, následkem čehož došlo k částečnému zřícení komína a tudíž zpomalení rychlosti toků informací. Naši servis-kouzelníci však na této závadě již intenzivně pracují a já věřím, že bude v nejbližších hodinách odstraněna. Naším prvořadým zájmem je plné obnovení kvalitních služeb v co nejkratším čase.“

Mluvčí letaxové sítě dále uvedl, že tyto potíže se mohou týkat až pěti set domácností připojených přes tento krb. Ujistil nás však, že urychleně sestavují tým expertů, který tuto záležitost a její příčiny prošetří, aby bylo v budoucnu možno podobným poruchám lépe předcházet.

Doufejme tedy, že se servis-kouzelníkům podaří plnou rychlost letaxové sítě brzy obnovit, abychom mohli opět neomezeně komunikovat s celým kouzelnickým světem.

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *